Mangler du nyt til boligen?
Føj klassikerne til ønskelisten


Royal Copenhagen Musselmalet Riflet frokosttallerken, Ø22 cm
649 kr.
Leveringsomk. v. køb under 399 kr.
Georg Jensen Bernadotte bestiksæt, blank, 16 dele
1.999 kr.
Leveringsomk. v. køb under 399 kr.
Spar 149,05 kr.
Kähler Hammershøi Jul opsats, Ø23 cm
549 kr.
399,95 kr.
Leveringsomk. v. køb under 399 kr.
Lyngby Porcelæn Rhombe Color krus, 330 ml, gul
169,95 kr.
Leveringsomk. v. køb under 399 kr.

Events

Begynder:
Slutter:

Besøg Salling og bliv
forkælet med personlige beautyservicesClubSallings julekalender - nye overraskelser hver dag

I ClubSalling-appen har vi samlet 24 overraskelser til dig. Glæd dig til lækre drinks på ROOFTOP, skønne gaver fra kendte beauty brands, kaffe på Starbucks og meget mere. Med ClubSalling julekalender er der nemlig 24 benefits i december – og du må indløse en ny hver dag frem til jul!

Julebræt på ROOFTOP

På ROOFTOP kan du bl.a. nyde en lækker anretning bestående af julesild, koldrøget laks, syltede rødløgrisalamande og meget mere. Se hele vores menukort her.

Juleklassikeren over dem alle

Kom i julestemning på ROOFTOP og få klassikeren over dem alle - lune æbleskiver og varm gløgg. Du får et glas gløgg og tre æbleskiver for 80 kr.

Giv en bæredygtig gave

Når du shopper fashion i Salling, vil du fremover blive mødt af Salling Future Friendly logoet. Dette label guider dig til, hvordan du kan shoppe mere bæredygtigt, og er et led i vores strategi om en bæredygtig fremtid.SALLING STORIES

I Salling stormagasiner har vi et udsøgt sortiment, der byder på et væld af kvalitetsfulde brands inden for fashion til både ham og hende, boligindretning, køkkenudstyr, beauty, legetøj og meget mere. I de mere end 35 specialafdelinger finder du alt, hvad et shoppinghjerte kan begære. Du kan også lade dig friste af smagfulde madoplevelser eller nyde en friskbrygget kop kaffe i Starbucks – med andre ord har vi samlet det hele under et tag i Salling.

  • Fri fragt FRA 399 KR.
  • Fuld bytte- og returret
  • byt i stormagasinerne
  • FLOT GAVEINDPAKNING