Log ind
Kurv

Dufte

1842 produkter

1842 produkter

Viser 96 ud af 1842 produkter

Find din nye yndlingsduft

De fleste har en yndlingsparfume, og der er stor forskel på, hvilke noter og hvor kraftig en duft man foretrækker. Eau de Parfum er som regel mest intens og har den længste holdbarhed, på grund af et højt indhold af duftolier. Eau de Toilette er en smule mildere og som regel frisk i duften, og har et lavere indhold af koncentrerede duftolier. Shop blandt populære brands såsom Dior, Marc Jacobs, Giorgio Armani og Yves Saint Laurent.

En verden af dufte og duftnoter

Der findes et væld af forskellige noter i parfume, og derfor er det vigtigt at finde ud af, hvilke du bedst kan lide. Man ligger typisk mærke til noter såsom blomster, citrus og orientalske dufte. En parfume kan have noter af alt fra friske hvide blomster og lime til tungere noter såsom musk, vanilje og patchouli. Duftene kan også være friske, tunge eller søde. Du kan også mixe forskellige parfumer for at personalisere netop den duft du ønsker.

Undgå ubehagelig lugt i løbet af dagen

Hvis du gerne vil undgå ubehagelig svedlugt, eller har brug for at nedsætte din svedproduktion under armene, er det oplagt at kigge efter en god deodorant. Har du tendens til overproduktion af sved, er en deodorant med antiperspirant, som både modvirker svedproduktionen og lugten af sved. Påfør på det tidspunkt på dagen, hvor dine svedkirtler er mindst aktive, for eksempel inden du går i seng. Derudover findes der selvfølgelig helt almindelig deodorant, som kommer både som roll-on, deostick eller som spraydeo. Har du sart hud modvirker en deodorant uden parfume stadig lugten af sved, selvom der ikke er tilsat parfume. Find den der matcher netop dit behov, så din hud under armene kan føles frisk hele dagen. Shop deodorant fra mærker som Biotherm, Paco Rabanne, Lancôme, og Rudolph Care.

Dufte til hjemmet

Udover et væld af parfumer og deodoranter til både mænd og kvinder, findes der også et stort udvalg af lækre dufte til dit hjem. Det kan for eksempel være duftpinde, også kaldet diffusers, som findes i mange forskellige versioner. De kan bruges i stort set alle rum lige fra badeværelse til soveværelset. Der findes også en lang række skønne duftlys, der ligesom med parfume kommer i en lang række forskellige dufte og noter. De findes for eksempel med duft af en rosenhave, havet, bomuld og nyvasket tøj. Der er altså rig mulighed for at finde en skøn duft til dit hjem fra en lang række brands såsom Skandinavisk, Rituals og Meraki.