Spar 25% på det meste* med ClubSalling - shop til hende

Oplevelser i Salling

Eventkalender

I Aarhus og Aalborg holder vi året rundt masser af skønne koncerter under åben himmel, lækre madevents, spændende talks og meget andet - både på Salling ROOFTOP eller i vores mange forskellige afdelinger.

21. Juli AAR + AAL

Personlige shoppere

Med udgangspunkt i din personlige stil og dit behov hjælper vi dig med at finde det helt rigtige tøj. Det handler ikke blot om mode - det handler om, at vi finder det tøj, som klæder dig, og som du føler dig tilpas i. Konsultationen foregår helt privat i en hyggelig suite, hvor du får hjælp fra start til slut. Efter konsultationen udvælger du selv, hvad du ønsker at købe med hjem.

Personlig Shopper

Skønhedsbehandlinger

I Salling Aarhus kan du få lavet lækre ansigtsbehandlinger, rettet dine bryn, farvet dine vipper, ordnet negle og meget mere hos Statement Copenhagen. Alt dette finder sted i vores smukt indrettede rammer, der sikrer dig ro og forkælelse. Du finder Statement Copenhagen ved beauty-afdelingen i Aarhus.

Statement Copenhagen 1

Skrædderi

Sidder skjorten lidt for løst over skuldrene? I Salling har vi vores egen skræddere tilknyttet vores herreafdeling. Her står vi altid klar til at tilpasse dine indkøb efter dine ønsker.

Tailor

Gamst Blomster

Hos Gamst Blomster i både Salling Aarhus og Aalborg, kan du hver dag få smukke planter og krukker, eller bundet lige dén buket, du står og mangler.

Gamst Blomster 2

ClubSalling

Som medlem af ClubSalling er der ekstra meget at glæde sig over med de mange fordele når du shopper hos Salling.
Gå ikke glip af eksklusive rabatter, beautygaver, masser af fordele, forkælelse og meget mere.

Du bliver medlem ved at oprette dig i appen eller her på salling.dk.

Smartphone Mockup2 Mybenefits TOSKÆRME Komprimeret

Salling ROOFGARDEN

Salling ROOFGARDEN byder udover træer, himmelgynger, kunstværker og spektakulære panoramaudsigter i 360 grader også på glas-gange, der giver kig hele vejen gennem og til bunden af stormagasinet.

1

Mad og drikke

Lad Salling Rooftop forkæle dig med en let snack eller en lækker anretning, mens du nyder den gribende udsigt. Hop forbi Starbucks og snup dig en dejlig varm 'flat white' med dig på farten. Gå i Salling Super efter alle delene til en lækker tapas, eller bageren efter morgenbrødet og frokostens sandwich.

Rooftop Salat

Salling ROOFTOP

Tag turen helt til toppen af Salling Aarhus og Aalborg og besøg vores unikke Salling ROOFTOP. Oplev den smukke 360 graders panoramaudsigt over byen, besøg restauranter, caféområder og barer med lækre serveringer, eller deltag i spændende events og koncerter.

MG 5134

Mad ud af huset med SmagSalling

Du har mulighed for at bestille tapas, smørrebrød, menuer og meget mere, så det er pakket og klar til du kommer forbi og henter det. Kvaliteten er den samme, som du kender fra Delikatessen, Slagteren, Bageren, Bistroen og Salling ROOFTOP.

Smoerrebroed

Book dit næste arrangement på Salling ROOFTOP

Vil du holde dit arrangement i unikke omgivelser og med byens bedste udsigt? Så har vi de perfekte rammer til dig på Salling ROOFTOP i både Aarhus og Aalborg.


Inviter dine gæster til barnedåb, konfirmation, workshop, firmaarrangement eller noget helt andet på Salling ROOFTOP.

 

Læs om Salling ROOFTOP Aarhus her

 

Læs om Salling ROOFTOP Aalborg her

Vaeksthus