Log ind
Kurv

Salling ROOFTOP 

Tag turen helt til toppen af Salling Aarhus og Aalborg og besøg vores unikke Salling ROOFTOP. Oplev den smukke 360 graders panoramaudsigt over byen, besøg restauranter, caféområder og barer med lækre serveringer, eller deltag i spændende events og koncerter. Læs mere om din foretrukne ROOFTOP herunder.

Besøg os i Aarhus

Et spektakulært byrum med en storslået 360 graders panoramaudsigt over hele byen, og fyldt med underholdning, arrangementer og gode oplevelser for alle.
Lad os forkæle dig med en let snack eller en lækker anretning, mens du nyder den smukke udsigt over byen. Salling ROOFTOP's fristende menu- og cocktailkort byder på alt fra friske salater til lækker brunch.

Rooftop Salat

Besøg os i Aalborg

Kom på Salling ROOFTOP og oplev et helt fantastisk 1.400 kvadratmeter stort byrum med panoramaudsigt over både by og fjord. Prøv den nervepirrende skywalk i mere end 30 meters højde eller nyd udsigten fra et af de hyggelige loungeområder. 
I Aalborg kan du få serveret både kaffe, cocktails og lette anretninger, alt imens du nyder den helt fantastiske udsigt.

Rooftop Salater

Salling Aarhus

Salling ROOFGARDEN

I forlængelse af ROOFTOP i Aarhus finder du den spektakulære ROOFGARDEN. Oplev en unik grøn oase, med smukke kunstinstallationer og 360 graders panoramaudsigt over byen. Her er der plads til fordybelse og samvær i smukke omgivelser.

1