Log ind
Kurv

Salling ROOFTOP 

Tag turen helt til toppen af Salling Aarhus og Aalborg og besøg vores unikke Salling ROOFTOP. Oplev den smukke 360 graders panoramaudsigt over byen, besøg restauranter, caféområder og barer med lækre serveringer, eller deltag i spændende events og koncerter. 

Læs mere om din foretrukne ROOFTOP og se vores store udvalg af mad og drikke.

Madoplevelser

Lad os forkæle dig på Salling ROOFTOP i Aarhus eller Aalborg med en let snack eller en lækker anretning, imens du nyder den gribende udsigt. Vi tilbyder et fristende menu- og cocktailkort på alt fra lækre smørrebrød, burgere, salater og meget mere. 

 

Udsigten på ROOFTOP er - ifølge os - den bedste, du kan finde, så hvorfor ikke nyde en dejlig anretning, imens du kan se alt fra oven?

Mad2

Events

Vores event team sørger for de vildeste ting på vores ROOFTOPS i Aarhus og Aalborg. Vi har blandt andet haft besøg af Tim Vladimir, Erica Jane, D.A.D, Malte Ebert, Lasse Skriver og GOGO Berlin. Vi har også holdt mange fede events som f.eks. Jazz festival, Madfestival og Future Friendly Fashion.

Vi fortsætter selvfølgelig, og derfor vil 2023 også byde på masser af spændende events og oplevelser. Følg med her på salling.dk og på vores sociale medier, hvor vi løbende vil opdatere med masser af spændende events.

Event3

Skywalk

Salling Aarhus og Aalborg byder begge på en spektakulær og nervepirrende skywalk i mere end 25 meters højde, hvilket helt sikkert vil give dig et sus i maven. 

 

Tør du gå ud på en glasplade hængt ud i det fri? Hvis ikke, er det helt okay! Nyd i stedet en kop kaffe i et af vores mange hyggelige hjørner eller gå på opdagelse i omgivelserne.

Kunst2

Kunstinstallationer på ROOFGARDEN

Gå på opdagelse på Salling ROOFGARDEN og oplev den internationalt anerkendte kunstner Jeppe Heins unikke bænke og skulpturer. De ansporer til refleksion over, hvordan vi er sammen, og hvad dialog og samtale bringer med sig.

 

Derudover kan du opleve komponist og lydkunstner Marie Højlunds unikke lydunivers foldet ud i byhaven med en smuk og sanselig lydoplevelse, der favner hele Salling ROOFGARDEN.

Kunst3

Vil du være vært?

Kunne du være interesseret i at holde dit eget event på Salling ROOFTOP i Aarhus? Så tøv endelig ikke med at kontakte os.

I vores væksthus har du mulighed for at holde dit næste arrangement - hvad end det er konfirmation, events og workshops eller andre lukkede privat- og firmaarrangementer.

Host

Oplevelser og events

Salling Aarhus
Salling Aalborg