Rivegilde - spar op til 60% - shop nu

Log ind
Kurv

ClubSalling

Vi gør shopping sjovere

Når du shopper i Salling Aarhus, Salling Aalborg og på salling.dk som ClubSalling medlem, er der fordele som gør at shoppingen bliver endnu bedre end som så.

Eksklusive rabatter, gaver og forkælelse er bare nogen af de fordele der er ved at være medlem af ClubSalling - og så er det tilmed gratis!

Beaty Mix

MyDay - Shop med rabat

Med MyDay er du med til at bestemme hvornår du vil shoppe med rabat i Salling Aarhus, Salling Aalborg og på salling.dk. Vi åbner løbende op i ClubSalling-appen for, at du kan vælge én dag hvor du kan få lov til at shoppe med rabat.

Smartphone Mockup Myday Komprimeret

MyBenefits - Vælg dine egne fordele

Med MyBenefits får du mulighed for at vælge fordele, oplevelser eller gaver, som gør din shopping lidt sjovere. Aktiver MyBenefits i ClubSalling appen og indløs dine fordele i Salling Aarhus og Salling Aalborg.

Smartphone Mockup2 Mybenefits TOSKÆRME Komprimeret

MyGift - Spar op til gaver når du shopper

Hver gang du shopper dine favoritprodukter blandt bolig, skønhed og lingeri sparer du op til lækre gaver fra massere af populære mærker.

Smartphone Mockup Mygift Komprimeret

MyProfile - Vi holder styr på dine kvitteringer

Tilmeld nemt og hurtigt dit betalingskort i ClubSalling-appen. Hver gang du shopper i Salling og på salling.dk gemmer vi dine kvitteringer. Du kan finde dem i ClubSalling-appen under MyProfile. 

Smartphone Mockup2 Myprofile Komprimeret

Med app'en får du adgang til alle de fantastiske fordele

Download den enten direkte på din telefon, eller tryk på én af de to knapper nedenfor.

Google Play

App Store