Retur- og bytteservice

Når du handler i Salling og på salling.dk har du altid 30 dages fuld bytte- og returret, såfremt varen er i original emballage og ubrugt.
Køber du på salling.dk, kan du også returnere dit køb i et af vores to stormagasiner i Aarhus og Aalborg.

Returnering ved køb på salling.dk

Du har altid 30 dages returret, såfremt varen er i original emballage og ikke er taget i brug.

Returnering i julen
Fra den 27. september 2023 kan alle gaver byttes til og med den 31. januar 2024.

Sådan returnerer du
I din pakke finder du en følgeseddel med dit returlabel samt byttemærker. Påfør varen/varerne et byttemærke, eller vedlæg hele følgesedlen i pakken.
Sæt returlabelen på din returpakke og aflever den hos PostNord. (Pakker kan ikke sendes retur til en pakkeboks.) Husk at få en kvittering ved indlevering af pakken til PostNord, da den fungerer som din kvittering for din returnering.
Du kan med fordel genbruge indpakningen som din ordre kom i, hvis ikke den er blevet beskadiget ved åbning eller transport.

Det koster 39 kr. at benytte vores returlabel, som vil blive fratrukket dit returbeløb. Ved returnering må label eller tape ikke sættes direkte på varens originale emballage.

Vi behandler din returpakke indenfor 10 hverdage efter modtagelse, og beløbet vil blive refunderet til samme betalingsmetode som blev brugt da købet blev gennemført.

Returnering uden returlabel
Ønsker du ikke at anvende det medsendte returlabel, kan du også vælge at returnere din pakke til følgende adresse:

Salling Online
Jens Olsens Vej 4
8200 Aarhus N
Denmark

Vær opmærksom på, at du selv betaler for returfragten når du ikke benytter vores returlabel.
Pakker skal sendes retur med omdeling og kan derfor ikke sendes retur til en pakkeshop, pakkeboks eller sendes med Dao.
Husk at få en kvittering ved indlevering af pakken, da den fungerer som din kvittering for din returnering.

Returnering med fragtmand
Er der tale om returnering af større varer, der skal afhentes af fragtmand, skal du kontakte vores kundeservice på tlf. 8778 6000 eller sende en mail til salling@salling.dk. Vær opmærksom på, at du selv står for at betale fragten på 299 kr. hvis du returnerer en vare med fragtmand.
Levering og afhentning af fragtmand er til/fra kantsten.

Ombytning af varer på salling.dk
Ønsker du at ombytte en eller flere varer fra din ordre, beder vi dig sende varen retur, og foretage en ny ordre på salling.dk.

Reklamationsret

Når du handler hos Salling, har du 2 års reklamationsret. Ved varer købt på salling.dk, gælder reklamationsretten fra modtagelse af varen.

Det forventes, at du, som kunde, følger de vedlagte brugsanvisninger, vaskeanvisninger og andre anvisninger, som vejleder om korrekt brug og vedligeholdelse af produktet. Misligholdes en vare i forhold til anvisningen, vil det opfattes som fejlagtig brug, og derfor vil varen ikke være dækket af reklamationsretten.

Fejl og mangler på varer købt på salling.dk
Skulle du modtage et reklamationsberettiget produkt eller en forkert vare, bedes du tage et billede af produktet samt varens stregkode, og herefter sende det til salling@salling.dk.

Skade under transport
Når du modtager din pakke, skal du kontrollere for eventuelle synlige skader. Er emballagen beskadiget eller har andre synlige tegn på defekt, skal du kvittere på fragtbrevet – med forbehold for eventuelle skader på indhold. Alle transportskader skal meddeles inden for 2 hverdage.

Fik du ikke svar på dit spørgsmål?
Har du spørgsmål i forbindelse med bytte eller returnering, er du altid velkommen til at kontakte kundeservice på tlf. 8778 6000 eller salling@salling.dk.