Spar 50-70% +20% ekstra på udsalg med rabatkoden 20Extra - shop nu

Log ind
Kurv

Returnering og bytteservice

I Salling ønsker vi altid at give vores kunder den bedst mulige service. Derfor har du naturligvis altid fuld bytte- og returret.
Det eneste du skal gøre, er at medbringe varen inkl. bytte- og returbevis eller kvittering. Så har du fuld bytte- og returret i 30 dage, såfremt varen stadig er i original emballage.
Uanset, om du har købt dine varer i Salling Aarhus, Aalborg eller på salling.dk, kan du altid bytte dem i begge vores stormagasiner.

Bytteservice i julen

Varer købt fra den 30. september 2022 kan returneres til og med den 31. januar 2023.

Returnering af varer købt på salling.dk

Ved returnering skal varen altid være i original emballage og må ikke være taget i brug.

Du kan med fordel genbruge samme indpakning, når du returnerer din pakke, hvis ikke den er blevet beskadiget ved åbning eller transport.

Vi behandler din returpakke indenfor 10 hverdage efter modtagelse, og beløbet vil blive refunderet til samme betalingsmetode som blev brugt da købet blev gennemført.
Pakker kan ikke sendes retur til en pakkeboks.

Returnering med returlabel
Ønsker du at returnerer dit køb kan du nemt og hurtigt gøre brug af den medsendte returlabel. Læg også det medsendte bytte- og returbevis i pakken og påfør returlabelen på pakken. Aflever herefter pakken hos PostNord*. Det koster 39 kr. at benytte vores returlabel, som vil blive fratrukket dit returbeløb. Ved returnering må label eller tape ikke sættes direkte på varens originale emballage.
Husk at få en kvittering ved indlevering af pakken til PostNord, da den fungerer som din kvittering for din returnering.

Skulle det ske, at du ikke har fået medsendt en returlabel, kontakt da vores kundeservice på tlf. 8778 6000 eller salling@salling.dk.

*Er varen leveret med fragtmand bedes du kontakte kundeservice.

Returnering uden returlabel
Du kan også vælge at returnere din pakke uden vores returlabel. Læg det medsendte bytte- og returbevis i pakken og send pakken retur til følgende adresse:

Salling Online
Logistikparken 1, Hal B05, port B19
8220 Brabrand

Vær opmærksom på, at du selv betaler for returfragten når du ikke benytter vores returlabel.
Pakker skal sendes retur med omdeling og kan derfor ikke sendes retur til en pakkeshop, pakkeboks eller sendes med Dao.
Husk at få en kvittering ved indlevering af pakken, da den fungerer som din kvittering for din returnering.

Returnering af større varer
Er der tale om returnering af større varer, der skal afhentes af fragtmand, skal du kontakte vores kundeservice på tlf. 8778 6000 eller sende en mail til salling@salling.dk. Vær opmærksom på, at du selv står for at betale fragten på 299 kr. hvis du returnerer en vare med fragtmand.
Levering og afhentning af fragtmand er til/fra kantsten.

Ombytning af varer på salling.dk
Ønsker du at ombytte en eller flere varer fra din ordre, beder vi dig sende varen retur, og foretage en ny ordre på salling.dk.

Reklamationsret

Når du handler hos Salling, har du 2 års reklamationsret. Ved varer købt på salling.dk, gælder reklamationsretten fra modtagelse af varen.

Det forventes, at du, som kunde, følger de vedlagte brugsanvisninger, vaskeanvisninger og andre anvisninger, som vejleder om korrekt brug og vedligeholdelse af produktet. Misligholdes en vare i forhold til anvisningen, vil det opfattes som fejlagtig brug, og derfor vil varen ikke være dækket af reklamationsretten.

Fejl og mangler på varer købt på salling.dk
Skulle du modtage et reklamationsberettiget produkt eller en forkert vare, bedes du tage et billede af produktet samt varens stregkode, og herefter sende det til salling@salling.dk.

Skade under transport
Når du modtager din pakke, skal du kontrollere for eventuelle synlige skader. Er emballagen beskadiget eller har andre synlige tegn på defekt, skal du kvittere på fragtbrevet – med forbehold for eventuelle skader på indhold. Alle transportskader skal meddeles inden for 2 hverdage.

Fik du ikke svar på dit spørgsmål?
Har du spørgsmål i forbindelse med bytte eller returnering, er du altid velkommen til at kontakte kundeservice på tlf. 8778 6000 eller salling@salling.dk.