HAY (3)

Giv en kærlig tanke

Firmagaver

Et stormagasin fyldt med gaver til værdsatte medarbejdere og samarbejdspartnere

Den ideelle firmagave er et tegn på anerkendelse og skaber glæde hos modtageren - til jul, påske, sommerferie eller fejring af fælles mål og mærkedage.

Kontakt os allerede i dag, så vi sammen kan finde den helt rigtige løsning til din virksomhed.

Personlig service og levering lige til døren

I Salling finder I inspiration blandt et utal af kvalitetsvarer og specialiteter. Vi tilbyder professionel betjening og personlig service, når I skal bestille firmagaver.
Derudover sikrer vi naturligvis, at alle gaver leveres punktligt, på det ønskede sted og med den helt rette indpakning, uanset størrelse, form eller mængde.

 

Vi står klar til at hjælpe og guide jer til at sammensætte gaver som passer til lige netop jer, jeres præferencer, behov og budget.
Der er også mulighed for at I kan planlægge et besøg i stormagasinet, hos vores personlige shopper, hvis I ønsker en meget personlig løsning til hver enkelt gave.

Bolig (1)

Lækre gavekurve

Vi står klar til at hjælpe og guide jer til at sammensætte gaver som passer til lige netop jer, jeres præferencer, behov og budget. Der er også mulighed for at I kan planlægge et besøg i stormagasinet, hos vores personlige shopper, hvis I ønsker en meget personlig løsning til hver enkelt gave.

 

Kontakt os allerede i dag, så vi sammen kan finde den helt rigtige løsning til din virksomhed.

 

Aarhus: firmaaarhus@salling.dk
Aalborg: firmaaalborg@salling.dk

Gaveaeske

Giv et gavekort til Salling

Forkæl en du holder af med et gavekort til Salling. Lad modtageren selv vælge sin gave i en verden af oplevelser, mode, skønhed, bolig og gourmet – både i Salling og på salling.dk. Den perfekte gave til ham eller hende, der har alt.

Gavekort 2