Rivegilde - spar op til 60% - shop nu

Log ind
Kurv

Firmagaver

2023

Giv en kærlig tanke til dine medarbejdere

Der er altid noget at fejre; Fødselsdage, jubilæer, nye medarbejdere, fredage og meget mere. Det vil vi gerne bakke op om, og derfor tilbyder vi at hjælpe. 

Salling gør det muligt for jer som virksomhed at give en firmagave til jeres medarbejdere - helt uden at I skal ind i Salling og handle. I skal blot give os besked om, hvad I ønsker at give, og herefter klarer vi resten.

Firmagaver1

Mix&Match selv

Vi har sammensat nogle lækre kurve, som kunne være et godt bud på, hvad jeres virksomhed kunne forære til jeres medarbejdere. Dog er der hverken ingen krav eller fantasi, som skal stå i vejen for jeres muligheder. I kan frit vælge mellem produkter på alle etager indenfor bl.a. bolig, skønhed, lækre specialiteter fra Salling Super mm. 

 

Mulighederne er mange;

  • En buket fra Gamst Blomster?
  • Et gavekort til middag på Salling ROOFTOP?
  • En kurv fyldt med lækre specialiteter fra Salling Super?
  • Et produkt fra vores bolig- eller skønhedsafdeling?
  • En kombination af ovenstående? 
  • Find selv på flere gode idéer! Værdien på gaven bestemmer I selv.
Mad&Gavekort

Levering

Både i Aarhus & Aalborg - og resten af landet

Uanset om jeres virksomhed ligger i Skagen, i indre København eller på havnen i Aarhus, er I velkommen til at bestille jeres firmagaver ved os. Vi leverer gaverne til jeres firmaadresse, hvorefter I selv kan dele ud til jeres medarbejdere. Vi tilbyder også - mod betaling - at levere jeres gaver på jeres medarbejderes privatadresser. Så kan det da ikke blive nemmere.

Firmagaver2

Læs hvad vores kunder mener

"Vi har de sidste par år brugt Salling til at købe firmajulegaver til medarbejderne. Aftaler en tid og oplyser gavebeløb og målgruppen. Merete præsenterer mig for muligheder, vi vælger gaven og på den aftalte dag får vi fine indpakkede gaver leveret. Har også brugt konceptet til gaver i løbet af året. Blot oplyst beløb og et par linjer om hvem gaven er til og så er Merete via mail kommet med fine forslag. Super fin service som bestemt kan anbefales."

Charlotte Kjær-Richardt - Daglig leder - Svane Køkkenet Aarhus A/S

.

Vi har igennem flere år benyttet os af Sallings gaveservice, da det bare fungerer! Vi udleverer kalendergaver til vores medarbejdere hvert år og Salling har i de sidste mange år hjulpet os med at finde de rette gaver, sørge for fin indpakning og personlig levering på adressen.

I det hele taget har Salling leveret en rigtig god service, som gør denne opgave let at få gennemført på NGI! Helt sikkert noget, vi vil gentage fremover.” 

Birgit Bisgaard - Marketing Coordinator - NGI A/S

.

Udfyld nedenstående formular så kontakter vi jer hurtigst muligt