Handelsbetingelser

Sådan handler du på salling.dk

For at foretage et køb på salling.dk skal du igennem fire trin:

 1. Find den/de varer, du ønsker og læg dem i indkøbskurven - gå herefter til kassen. Vælg om du ønsker gaveindpakning samt til-og-fra kort.
 2. Indtast dine personlige oplysninger.
 3. Vælg leveringsform og godkend vores handelsbetingelser.
 4. Vælg betalingsform. Salling tager ikke noget betalingsgebyr, uanset hvilket betalingskort, der benyttes. Se under betaling, hvilke kort der accepteres.

Bestilling af varer på salling.dk

Nogle af varerne er kun at finde på salling.dk, og forhandles ikke i Sallings stormagasiner. Det kan forekomme, at der er særlige tilbud på en vare på salling.dk og ikke i stormagasinerne. I disse tilfælde vil det kun være muligt at få den ekstra rabat ved køb via salling.dk.

Hvis der er varer, som ikke længere findes på salling.dk, skyldes det, at de er udsolgte. I langt de fleste tilfælde bliver varerne bestilt igen og optræder efter kort tid igen på sitet. I nogle tilfælde er der tale om særlige tilbud, som kun er blevet bestilt i et begrænset parti, hvorfor der ikke vil blive bestilt nye varer. Der vil være særlige dagstilbud, som kun er gældende en enkelt dag. Prisen på varen på salling.dk vil derfor kunne variere fra butikkens salgspris.

Skulle der være spørgsmål til din bestilling, er du velkommen til at kontakte os på: 8778 6000 eller salling@salling.dk

Alle priser er inkl. moms og andre afgifter med mindre andet oplyses.
Når du handler med salling.dk indgås handelsaftalen på dansk.

Levering og forsendelse

 • Afsendes indenfor 1-4 hverdage.
 • Fri fragt på alle ordrer over 399 kr. til udleveringssted.
 • Fri fragt på alle ordrer over 399 kr. til privatadresse,som medlem af ClubSalling.
 • Levering i hele landet (dog ikke til Grønland og Færøerne)

Salling.dk leverer dine varer i hele Danmark. Desværre leverer vi ikke til Grønland og Færøerne, heller ikke mod merbetaling.

Forsendelse koster 39 kr. pr. ordre, når du køber for under 399 kr.

Betaling

På salling.dk kan der betales med:

 • Dankort
 • Visa
 • Visa Electron
 • Mastercard/Eurocard
 • MobilePay
 • Salling kontokort
 • Salling gavekort
 • (Betaling med American Express og Dinners kan kun ske i vores stormagasiner)

Beløbet hæves først på dit kort, når varerne er sendt fra Sallings varelager. Der kan aldrig trækkes et større beløb end det, du har godkendt ved købet.

Salling tager forbehold for trykfejl, prisændringer og udsolgte varer.

Beløbsreservationer ved køb med betalingskort og Mobile Pay

Når du godkender et køb og anvender betalingskort eller Mobile Pay som betalingsmiddel, reserverer vi beløbet på dit valgte betalingskort.
Vi trækker først pengene, når varerne afsendes til din valgte leveringsadresse.
Vi foretager reservationen for at sikre os, at kortet ikke er spærret, og der er dækning på kortet. Når beløbet trækkes på kortet, ophæves reservationen automatisk.
Den maksimale varighed af en reservation afhænger af korttypen, som du kan få oplyst af kortudsteder, f.eks. din bank.

Fordi en reservation har en maksimal varighed, kan reservationen udløbe. Er varen ikke afsendt før udløbet af en reservation, vil vi foretage en ny reservation, og den oprindelige reservation vil blive ophævet af kortudsteder.

Hvis du efterfølgende ændrer din ordre, modtager du et nyt ordrenummer og der vil ske en ny reservation.

Hvis du oplever, at en reservation ikke er blevet ophævet, bedes du kontakte din kortudsteder, da det kun er din kortudsteder, der kan ophæve reservationen.

Vi henviser i øvrigt til vilkårene for dit betalingskort, som du har fået udleveret af kortudsteder.

Har du spørgsmål, er du selvfølgelig også velkommen til at kontakte vores kundeservice på salling@salling.dk eller 8778 6000.

Bytteservice

I Salling ønsker vi altid at give vores kunder den bedst mulige service og du har altid 30 dages fuld bytte- og returret.

Det eneste du skal gøre, er at medbringe varen inkl. bytte- og returbevis eller kvittering. Så har du nemlig fuld bytte- og returret i 30 dage, såfremt varen stadig er i original emballage. Uanset, om du har købt dine varer i Salling Aarhus, Aalborg eller på salling.dk, kan du altid bytte dem i begge vores stormagasiner.

Bytteservice i julen

Varer købt fra den 30. september2022 kan returneres til og med den 31. januar 2023.

Returnering af varer købt på salling.dk

Ved returnering skal varen altid være i original emballage og må ikke være taget i brug.

Du kan med fordel genbruge samme indpakning, når du returnerer din pakke, hvis ikke den er blevet beskadiget ved åbning eller transport.

Vi behandler din returpakke indenfor 10 hverdage efter modtagelse, og beløbet vil blive refunderet til samme betalingsmetode som blev brugt da købet blev gennemført.
Pakker kan ikke sendes retur til en pakkeboks.

Returnering med returlabel
Ønsker du at returnerer dit køb kan du nemt og hurtigt gøre brug af den medsendte returlabel. Læg også det medsendte bytte- og returbevis i pakken og påfør returlabelen. Aflever herefter pakken hos PostNord*. Det koster 39 kr. at benytte vores returlabel, som vil blive fratrukket dit returbeløb. Ved returnering må label eller tape ikke sættes direkte på varens originale emballage.
Husk at få en kvittering ved indlevering af pakken til PostNord, da den fungerer som din kvittering for din returnering.

Skulle det ske, at du ikke har fået medsendt en returlabel, kontakt da vores kundeservice på tlf. 8778 6000 eller salling@salling.dk.

*Er varen leveret med fragtmand bedes du kontakte kundeservice.

Returnering uden returlabel
Du kan også vælge at returnere din pakke uden vores returlabel. Læg det medsendte bytte- og returbevis i pakken og send pakken retur til følgende adresse:

Salling Online
Logistikparken 1, Hal B05, port B19
8220 Brabrand

Vær opmærksom på, at du selv betaler for returfragten når du ikke benytter vores returlabel.
Pakker skal sendes retur med omdeling og kan derfor ikke sendes retur til en pakkeshop, pakkeboks eller sendes med Dao.
Husk at få en kvittering ved indlevering af pakken, da den fungerer som din kvittering for din returnering.

Returnering af større varer
Er der tale om returnering af større varer, der skal afhentes af fragtmand, skal du kontakte vores kundeservice på tlf. 8778 6000 eller sende en mail til salling@salling.dk. Vær opmærksom på, at du selv står for at betale fragten på 299 kr. hvis du returnerer en vare med fragtmand.
Levering og afhentning af fragtmand er til/fra kantsten.

Ombytning af varer på salling.dk
Ønsker du at ombytte en eller flere varer fra din ordre, beder vi dig sende varen retur, og foretage en ny ordre på salling.dk.

Særligt om fortrydelsesret

Ifølge forbrugeraftaleloven har du 30 dages fortrydelsesret efter modtagelsen af varen. Fortrydelsesfristen udløber 30 dage efter den dag, du har modtaget din vare, eller får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, som er bestilt i én ordre, og som leveres enkeltvis. Består varen af flere partier eller dele, udløber fortrydelsesfristen 30 dage efter den dag, du får det sidste parti, eller den sidste del i fysisk besiddelse.

Du skal inden 30 dage fra modtagelse give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. I din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret. Meddelelsen skal gives ved salling@salling.dkeller ved at benytte standardfortrydelsesformular:

- Til [her indsættes den erhvervsdrivendes navn, fysiske adresse og i givet fald faxnummer og e-mail-adresse af den erhvervsdrivende selv]:
- Jeg/vi (*) meddeler herved, at jeg/vi (*) ønsker at gøre fortrydelsesretten gældende i forbindelse med min/vores (*) købsaftale om følgende varer (*)/levering af følgende tjenesteydelser (*)
- Bestilt den (*)/modtaget den (*)
- Forbrugerens navn (Forbrugernes navne)
- Forbrugerens adresse (Forbrugernes adresse)
- Forbrugerens underskrift (Forbrugernes underskrifter) (kun hvis formularens indhold meddeles på papir)
- Dato
(*) Det ikke relevante udstreges.
Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette.

Reklamationsret

Når du handler hos Salling, har du 2 års reklamationsret. Ved varer købt på salling.dk, gælder reklamationsretten fra modtagelse af varen.

Det forventes, at du, som kunde, følger de vedlagte brugsanvisninger, vaskeanvisninger og andre anvisninger, som vejleder om korrekt brug og vedligeholdelse af produktet. Misligholdes en vare i forhold til anvisningen, vil det opfattes som fejlagtig brug, og derfor vil varen ikke være dækket af reklamationsretten.

Fejl og mangler på varer købt på salling.dk
Skulle du modtage et reklamationsberettiget produkt eller en forkert vare, bedes du tage et billede af produktet samt varens stregkode, og herefter sende det til salling@salling.dk.

Skade under transport
Når du modtager din pakke, skal du kontrollere for eventuelle synlige skader. Er emballagen beskadiget eller har andre synlige tegn på defekt, skal du kvittere på fragtbrevet – med forbehold for eventuelle skader på indhold. Alle transportskader skal meddeles inden for 2 hverdage.

Du kan indbringe en eventuel klage over en vare eller tjenesteydelse til Center for Klageløsning, Nævnenes Hus, Toldboden 2, 8800 Viborg. Du kan klage til Center for Klageløsning via Klageportalen for Nævnenes Hus. Læs mere på www.naevneneshus.dk.

EU-Kommissionens online klageportal kan også anvendes ved indgivelse af en klage. Det er særlig relevant, hvis du er forbruger med bopæl i et andet EU-land. Klage indgives her: www.ec.europa.eu/odr. Ved indgivelse af en klage skal du angive vores e-mailadresse salling@salling.dk.

Fik du ikke svar på dit spørgsmål?
Har du spørgsmål i forbindelse med bytte eller returnering, er du altid velkommen til at kontakte kundeservice på tlf. 8778 6000 eller salling@salling.dk.

Gaveindpakning ved køb på salling.dk

Når du handler på salling.dk, kan du bestille gaveindpakning. Det gør du ved at markere boksen ud for ”gaveindpakning” i checkout og vælge antal af gaveindpakning. Her kan du også vælge, om du ønsker til-og-fra mærke.
Vær dog opmærksom på, at bestilling af gaveindpakning er pr. vare. Du kan altså ikke få pakket flere varer ind som én gave.

Køb af alkohol

I vores stormagasiner kan personer under 18 år ikke købe stærk alkohol med over 16,5%. Personer mellem 16 og 18 år kan købe alkohol, vin m.m. op til 16,5%.