Handelsbetingelser

Sådan handler du på salling.dk

For at foretage et køb på salling.dk skal du igennem fire trin:

 1. Find den/de varer, du ønsker og læg dem i indkøbskurven - gå herefter til kassen. Vælg om du ønsker gaveindpakning samt til-og-fra kort.
 2. Indtast dine personlige oplysninger.
 3. Vælg leveringsform og godkend vores handelsbetingelser.
 4. Vælg betalingsform. Salling tager ikke noget betalingsgebyr, uanset hvilket betalingskort, der benyttes. Se under betaling, hvilke kort der accepteres.

Bestilling af varer på salling.dk

Nogle af varerne er kun at finde på salling.dk, og forhandles ikke i Sallings stormagasiner. Det kan forekomme, at der er særlige tilbud på en vare på salling.dk og ikke i stormagasinerne. I disse tilfælde vil det kun være muligt at få den ekstra rabat ved køb via salling.dk.

Hvis der er varer, som ikke længere findes på salling.dk, skyldes det, at de er udsolgte. I langt de fleste tilfælde bliver varerne bestilt igen og optræder efter kort tid igen på sitet. I nogle tilfælde er der tale om særlige tilbud, som kun er blevet bestilt i et begrænset parti, hvorfor der ikke vil blive bestilt nye varer. Der vil være særlige dagstilbud, som kun er gældende en enkelt dag. Prisen på varen på salling.dk vil derfor kunne variere fra butikkens salgspris.

Skulle der være spørgsmål til din bestilling, er du velkommen til at kontakte os på: 8778 6000 eller salling@salling.dk

Alle priser er inkl. moms og andre afgifter med mindre andet oplyses.
Når du handler med salling.dk indgås handelsaftalen på dansk.

Levering og forsendelse

Afsendes indenfor 1-3 arbejdsdage.
Fri fragt fra 399 kr.
Levering i hele landet, dog ikke til Grønland og Færøerne.

Salling.dk leverer dine varer i hele Danmark. Desværre leverer vi ikke til Grønland og Færøerne, heller ikke mod merbetaling.

Forsendelse koster 39 kr. pr. ordre, når du køber for under 399 kr.

Betaling

På salling.dk kan der betales med:

 • Dankort
 • Visa
 • Visa Electron
 • Mastercard/Eurocard
 • MobilePay
 • Salling kontokort
 • Salling gavekort
 • (Betaling med American Express og Dinners kan kun ske i vores stormagasiner)

Beløbet hæves først på dit kort, når varerne er sendt fra Sallings varelager. Der kan aldrig trækkes et større beløb end det, du har godkendt ved købet.

Salling tager forbehold for trykfejl, prisændringer og udsolgte varer.

Beløbsreservationer ved køb med betalingskort og Mobile Pay

Når du godkender et køb og anvender betalingskort eller Mobile Pay som betalingsmiddel, reserverer vi beløbet på dit valgte betalingskort.
Vi trækker først pengene, når varerne afsendes til din valgte leveringsadresse.
Vi foretager reservationen for at sikre os, at kortet ikke er spærret, og der er dækning på kortet. Når beløbet trækkes på kortet, ophæves reservationen automatisk.
Den maksimale varighed af en reservation afhænger af korttypen, som du kan få oplyst af kortudsteder, f.eks. din bank.

Fordi en reservation har en maksimal varighed, kan reservationen udløbe. Er varen ikke afsendt før udløbet af en reservation, vil vi foretage en ny reservation, og den oprindelige reservation vil blive ophævet af kortudsteder.

Hvis du efterfølgende ændrer din ordre, modtager du et nyt ordrenummer og der vil ske en ny reservation.

Hvis du oplever, at en reservation ikke er blevet ophævet, bedes du kontakte din kortudsteder, da det kun er din kortudsteder, der kan ophæve reservationen.

Vi henviser i øvrigt til vilkårene for dit betalingskort, som du har fået udleveret af kortudsteder.

Har du spørgsmål, er du selvfølgelig også velkommen til at kontakte vores kundeservice påsalling@salling.dk eller 8778 6000.

Almindelige vilkår for bytte og returnering

Julens bytteservice
Vi bytter eller giver pengene tilbage frem til den 31. januar 2021 - bare du husker bon eller byttemærke.

Almindelig bytteservice
Du har 30-dages fuld bytte- og returret fra den dag, du modtager varen. Du kan vælge at:

 1. Returnere din vare i et af Sallings stormagasiner. Medbring ordrebekræftelsen, der gælder som købsbevis, hvis ikke der er byttemærke på varen. Ordrebekræftelsen modtog du via mail, da du placerede din ordre.
 2. Sende varen retur til salling.dk på følgende adresse - husk at vedlægge ordrebekræftelsen:

  Salling Online
  Logistikparken 1, Hal B05, port B19
  8220 Brabrand

  Vær opmærksom på, at du selv står for at betale fragten, hvis du returnerer eller ønsker at bytte en vare. Returpakker bliver behandlet inden for 10 hverdage efter modtagelse. Ønsker du pengene retur bliver beløbet refunderet til det kort, som blev anvendt da ordren blev gennemført. Varen kan ikke sendes retur til et droppoint.

Ved returnering skal varen være i samme stand som ved modtagelsen, og varen skal returneres i original og intakt emballage. Forbrugsstoffer og rettighedsbetingede produkter, som indeholder abonnement eller licenser, tages kun retur i ubrudt original emballage – varen må ikke have været taget i brug.​

Særligt om fortrydelsesret

Ifølge forbrugeraftaleloven har du 30 dages fortrydelsesret efter modtagelsen af varen. Fortrydelsesfristen udløber 30 dage efter den dag, du har modtaget din vare, eller får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, som er bestilt i én ordre, og som leveres enkeltvis. Består varen af flere partier eller dele, udløber fortrydelsesfristen 30 dage efter den dag, du får det sidste parti, eller den sidste del i fysisk besiddelse.

Du skal inden 30 dage fra modtagelse give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. I din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret. Meddelelsen skal gives ved salling@salling.dk eller ved at benytte standardfortrydelsesformular:

- Til [her indsættes den erhvervsdrivendes navn, fysiske adresse og i givet fald faxnummer og e-mail-adresse af den erhvervsdrivende selv]:
- Jeg/vi (*) meddeler herved, at jeg/vi (*) ønsker at gøre fortrydelsesretten gældende i forbindelse med min/vores (*) købsaftale om følgende varer (*)/levering af følgende tjenesteydelser (*)
- Bestilt den (*)/modtaget den (*)
- Forbrugerens navn (Forbrugernes navne)
- Forbrugerens adresse (Forbrugernes adresse)
- Forbrugerens underskrift (Forbrugernes underskrifter) (kun hvis formularens indhold meddeles på papir)
- Dato
(*) Det ikke relevante udstreges.
Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette.

Ombytning af varer

Ønsker du at ombytning en eller flere varer fra din ordre, skal du foretage en ny ordre på salling.dk.

Reklamationsret

Du har 2 års reklamationsret. Ved varer købt på salling.dk gælder reklamationsretten fra modtagelse af varen. Dog skal du reklamere inden for en rimelig tid, efter du har konstateret en mangel.

Det forventes, at du som kunde følger de vedlagte brugsanvisninger, vaskeanvisninger og andre anvisninger, som vejleder om korrekt brug og vedligeholdelse af produktet. Misligholdes en vare i forhold til anvisningen, vil det opfattes som fejlagtig brug eller anden skadeforvoldende adfærd, og derfor vil varen ikke være dækket af reklamationsretten.

Der er en mangel eller fejl på et produkt

Skulle du modtage et reklamationsberettiget produkt, beklager vi fejlen. Du bedes tage et billede af produktet, hvor fejlen fremgår, og herefter sende det til salling@salling.dk.
Har du modtaget den forkerte varer, bedes du ligeledes fremsende et billede af varen samt af varens stregkode.

Når du modtager dine varer, skal du kontrollere for eventuelle synlige skader. Er emballagen beskadiget eller har andre synlige tegn på defekt, skal du kvittere på fragtbrevet – med forbehold for eventuelle skader på indhold. Du kan også nægte at modtage varen. Kontakt kundeservice på 8778 6000 og meddel, at du har afvist varen. Alle transportskader skal meddeles inden for 2 hverdage.

Tlf.: 8778 6600 - telefonen er åben 10.00-16.00 i hverdagene.

Du kan indbringe en eventuel klage over en vare eller tjenesteydelse til Center for Klageløsning, Nævnenes Hus, Toldboden 2, 8800 Viborg. Du kan klage til Center for Klageløsning via Klageportalen for Nævnenes Hus. Læs mere på www.naevneneshus.dk.

EU-Kommissionens online klageportal kan også anvendes ved indgivelse af en klage. Det er særlig relevant, hvis du er forbruger med bopæl i et andet EU-land. Klage indgives her: www.ec.europa.eu/odr. Ved indgivelse af en klage skal du angive vores e-mailadresse salling@salling.dk.

Gaveindpakning ved køb på salling.dk

Når du handler på salling.dk, kan du bestille gaveindpakning. Det gør du ved at markere boksen ud for ”gaveindpakning” i checkout og vælge antal af gaveindpakning. Her kan du også vælge, om du ønsker til-og-fra mærke.
Vær dog opmærksom på, at bestilling af gaveindpakning er pr. vare. Du kan altså ikke få pakket flere varer ind som én gave.

Køb af alkohol

I vores stormagasiner kan personer under 18 år ikke købe stærk alkohol med over 16,5%. Personer mellem 16 og 18 år kan købe alkohol, vin m.m. op til 16,5%.