Log ind
Kurv

Opskrifter der passer til både hverdag og fest

Pulled kylling med grøntsager, rugbrødsknas og let sauce

En let og velsmagende ret, som både kan bruges til hverdag og gæster.

Grønkålssalat med and, blåbær, honningbagte rødbede og gedeost

Her får du et spændende alternativ til hvordan du kan bruge and i din madlavning.

Lammechops med dukkah, quinoasalat og bagt græskar

Salling guider til en lækker ret med et anderledes tilbehør.

Luksus fastelavnsboller - Choux au Craquelin

Franske luksus fastelavnsboller med fyld af flødeskum og passionsfrugt og mango curd.

Kanelsnegle med æble og pekannøddekaramel

Pift dine kanelsnegle op med æble og mørk karamel - en sammensætning som vil gå rent hjem hos dine gæster.

Kulmule med ristet grønkål, svampesauce og mandelknas

Gå efteråret i møde med en lækker ret som passer godt til både frokost eller som aftenmenu.

Steak med kålsalat og knuste kartofler

En nem, velsmagende ret til hverdag eller en hyggelig lørdag aften.

Grøntsagslasagne med 3 italienske oste

Træt af en klassisk lasagne? Prøv denne lækre variant med fyldige grøntsager, toppet med 3 italienske oste.

Cremet pasta med fennikel og jomfruhummere

Lækker pastaret med fennikel og god hvidvin toppet med flotte lyserøde jomfruhummere.

Beef tataki af oksehøjreb med sesamdressing og asiatisk båndsalat

Vil du imponere dine gæster? Så skal du prøve denne opskrift.