Log ind
Opskrifter der passer til både hverdag og fest
Pulled kylling med grøntsager, rugbrødsknas og let sauce
En let og velsmagende ret, som både kan bruges til hverdag og gæster.

Grønkålssalat med and, blåbær, honningbagte rødbede og gedeost
Her får du et spændende alternativ til hvordan du kan bruge and i din madlavning.

Lammechops med dukkah, quinoasalat og bagt græskar
Salling guider til en lækker ret med et anderledes tilbehør.

Luksus fastelavnsboller - Choux au Craquelin
Franske luksus fastelavnsboller med fyld af flødeskum og passionsfrugt og mango curd.

Kanelsnegle med æble og pekannøddekaramel
Pift dine kanelsnegle op med æble og mørk karamel - en sammensætning som vil gå rent hjem hos dine gæster.

Kulmule med ristet grønkål, svampesauce og mandelknas
Gå efteråret i møde med en lækker ret som passer godt til både frokost eller som aftenmenu.

Steak med kålsalat og knuste kartofler
En nem, velsmagende ret til hverdag eller en hyggelig lørdag aften.

Grøntsagslasagne med 3 italienske oste
Træt af en klassisk lasagne? Prøv denne lækre variant med fyldige grøntsager, toppet med 3 italienske oste.
