Rooftop Aarhus (1)

Salling ROOFTOP Aarhus

Unikt byrum og byens bedste udsigt

Salling ROOFTOP finder du på toppen af stormagasinet i Aarhus. Et spektakulært byrum med en storslået 360 graders panoramaudsigt over hele byen, fyldt med underholdning, arrangementer og gode oplevelser for alle.

Midt i byen under åben himmel

Gå på opdagelse i de forskellige zoner, i form af grønne oaser og kunstinstallationer og loungeområder, eller slå dig ned med en kølig cocktail, en varm kop kaffe eller en lækker bid mad i en af vores caféområder.

Du kan også udfordre dig selv ved at gå ud på den nervepirrende Skywalk - en glasplade 27 meter over Strøget.

SALLING ROOFTOP Aarhus

Lækre serveringer i cafeen

Vores café og restaurant tilbyder lækre, lette anretninger, skønne desserter, kaffe og meget mere.

Smoerrebroed

Specialiteter for enhver smag

I hyggelige omgivelser i vores restaurant i Væksthuset, kan du nyde de særligt udvalgte italienske specialiteter, både kolde og lune retter – alle med et delikat italiensk tvist. Nyd det bl.a. sammen med et køligt glas hvidvin, en lækker specialøl eller noget helt andet.

Italiensk Koncept ROOFTOP2

Kølige cocktails

Er du til det søde, friske eller bitre? På vores cocktailkort finder du lækre, kølige cocktails for enhver smag.

Lillet Cocktail

Oplevelser og events på toppen

Salling Aarhus
Salling Aalborg

Events og arrangementer

Book dit næste arrangement på Salling ROOFTOP

Vil du holde dit arrangement i unikke omgivelser og med byens bedste udsigt? Så har vi de perfekte rammer til dig på Salling ROOFTOP i både Aarhus og Aalborg.


Inviter dine gæster til barnedåb, konfirmation, workshop, firmaarrangement eller noget helt andet på Salling ROOFTOP.

 

Læs om Salling ROOFTOP Aarhus her

 

Læs om Salling ROOFTOP Aalborg her

Vaeksthus

Vi er kåret til Europas bedste ROOFTOP Bar 2022

Det anerkendte rejsemagasin Big 7 Travel har kåret Salling ROOFTOP som Europas bedste rooftop bar. Listen tæller de 50 bedste rooftop-seværdigheder på toppen af byerne i Europa, men Aarhus vinder med Sallings opsigtsvækkende rooftop, der slog dørene op i 2017. Kåringen giver Salling en uvurderlig blåstempling, der kan gavne hele Aarhus regionen og ikke mindst Danmark.

Med kåringen beskriver Rejsemagasinet Big 7 Travel Salling ROOFTOP som ”et utroligt & ’breath taking’ rooftop rum med en fantastisk 360 grader udsigt, som er perfekt til afslapning og til at nyde en cocktail eller flere”. Vinderen kåres efter sitets ranking-system, der sammenlægger data fra brugere af social media med redaktionens vurdering.

Siden åbningen i 2017 har den spektakulære by-oase i april 2022 rundet mere end 4,5 millioner gæster og har lagt sig solidt på toppen af landets mest besøgte attraktioner og i fint selskab med store attraktioner som Tivoli og Legoland. Tal fra Visit Aarhus fra maj måned vidner også om øget tilstrømning til hele region Aarhus, hvor overnatningstallet er steget 17,5% siden sammenlignet med maj 2019.

Få kaffe fra Starbucks på Salling ROOFTOP

Tag en pause fra shoppingen og nyd en lækker kop kaffe fra Starbucks. Du finder Starbucks i stueetagen og på Salling ROOFTOP.

Starbucks