Bestil mad ud af huset med SmagSalling

Skal det være nemt? Med 'SmagSalling - mad ud af huset' kan du få lækre retter fra Salling Super, Salling ROOFTOP og meget mere.

Salling Fristelser & Brunch

Nu lancerer vi 'Salling Fristelser og Salling Brunch'. Bestil til mindst to personer og vælg mellem 6 eller 8 retter. Mix som du vil, bestil på smagsalling.dk og afhent det pakket og klar i Salling Super. Det bli’r ikke nemmere.

 

I 'Salling Fristelser' kan du vælge mellem bresaola med pesto og ost med kompot, varmrøget laks og crispy chicken og mange flere favoritter. Salling Brunch byder på pandekager, ost med sylt og pølse og røræg og meget mere.

Fristelser Og Brunch

Bestil på SmagSalling

Lad os klare middagen for dig. På smagsalling.dk har du mulighed for at bestille tapas, smørrebrød, menuer og meget mere, så det er pakket og klar til du kommer forbi og henter det. Kvaliteten er den samme, som du kender fra Delikatessen, Slagteren, Bageren, Bistroen og Salling ROOFTOP.

 

Bestil f.eks. tapas til dine gæster. Uanset om du er på jagt efter ost, klassisk tapas eller den mere utraditionelle fisketapas, så har Salling udvalgt de bedste råvarer og sammensat dem til en lækker tapasanretning - lige til at gå ombord i.

TAPAS

Smørrebrød

På SmagSalling finder du et lækkert udvalg af smørrebrød som bl.a. æg og rejer, roastbeef, kartofler eller noget helt andet. Ønsker du andre varianter, så er du velkommen til at kontakte os.

Smoerrebroed

Madkasser fra Salling Super

Slagteren har sammensat alle sine favoritter i 2 madkasser - en Luksuskasse og en Hverdagskasse. Kasserne indeholder bl.a. hakket oksekød, BBQ spareribs, entrecôtes og kylling, så du kan vælge hvilken kasser der passer bedst til dig.

Kodkasse