Rivegilde - spar 25% på skønhed - shop nu

Log ind
Kurv

Hudpleje

2263 produkter

2263 produkter

Viser 96 ud af 2263 produkter

Pas godt på din hud

Huden er kroppens største organ, og derfor er det vigtigt at vi plejer og passer på den. Derfor findes der også et væld af forskellige produkter indenfor hudpleje, som tjener hvert deres formål for at holde din hud sund og flot. Derudover findes der selvfølgelig også hudpleje egnet til særlige hudtyper hvis du for eksempel har en sart, tør eller irriteret hud. Der er altså rig mulighed for at skabe de bedste forudsætninger for din daglige rutine for hudpleje.

Pleje til ansigtet

Huden i ansigtet mere sart, og især omkring øjnene er den tyndere end på resten af kroppen, og kræver derfor den helt rigtige pleje. Uanset din hudtype og din huds behov, finder du et stort udvalg af både dagcreme og natcreme, som plejer og fugter huden. Udover ansigtscreme kan du også supplere med serum, øjencreme og toner. Det er selvfølgelig også vigtigt at rense huden både morgen og aften, så en ansigtsrens er også god at have ved hånden. Indimellem kan huden kræve ekstra intens pleje. Til det formål findes en lang række ansigtsmasker med forskellige formål. De kan både tilføre ekstra fugt og glans eller virke dybderensende. Du finder ansigtspleje fra en lang række lækre mærker som Beauté Pacifique, Ole Henriksen, Ecooking og Origins.

Pleje til kroppen

Ligesom huden i ansigtet har huden på resten af kroppen også brug for god pleje og fugt. Til at rense huden er det vigtigt med en god bodywash eller shower gel. Husk også en god bodyscrub, som virker eksfolierende ved at fjerne død hud og snavs, og som samtidig er blødgørende. Blandt fugtgivende produkter findes både kropsolie, bodylotion og bodymilk, som alle tilfører fugt, og holder huden sund og smidig. Især hænder og fødder kan have brug for lidt ekstra hjælp til at holde på fugten, hvorfor du også finder et stort udvalg af både håndcreme og fodcreme. Shop kropspleje fra blandt andet Biotherm, Clarins, Rudolph Care og Rituals.

Beskyt din hud mod solen

Udover at huske fugt og pleje, er det også vigtigt at have fokus på at beskytte huden mod solens skadelige UV-stråler. Selvom man kan være fristet til at glemme SPF-beskyttelse på en gråvejrsdag, er det en god idé at bruge solbeskyttelse året rundt - især i ansigtet. I vintermånederne kan man nøjes med en lavere faktor såsom SPF 15 eller SPF 20. Brug en god solcreme til ansigtet eller en ansigtscreme med SPF. På solskinsdage skal man huske at smøre bar hud med solcreme, som fx på ben og arme.