Log ind
Kurv

Solcreme & -olie

118 produkter

118 produkter

Viser 96 ud af 118 produkter

Solcreme

Når du om sommeren ligger på stranden, luger ukrudt i haven eller spadserer en tur, udsættes du for solens dejlige, men også kraftige og stærke stråler. Sollys er sundt i afmålte mængder, men får du for meget, kan det være skadeligt for huden.

Hos Salling anbefaler vi, at du altid passer godt på din hud og bruger en god solcreme, så du minimerer risikoen for farlige solskoldninger, når du opholder dig under solens stråler. Vi har solcreme til børn og voksne, til ansigt og kroppen. Vi forhandler brands som Rudolph Care, Biotherm og Shiseido.

Selvom det er overskyet, kan du ikke altid regne med, at der ingen fare er. Det såkaldte UV-indeks kan nemlig være højt, selvom skyerne skygger for solen. En tommelfingerregel er, at du ikke bør opholde dig i solen mellem kl. 12 og 15 om sommeren. Opholder du dig i solen på dette tidspunkt, er det ekstra vigtigt med solcreme i ansigtet og på kroppen, hvor dit tøj ikke dækker huden. Når du bader i havet eller en pool, eller hvis du har svedt meget, er det vigtigt at påføre et nyt lag solcreme. Skal du opholde dig længe vandet, kan du med fordel bruge en vandfast solcreme. Udover en helt klassisk solcreme, kan du også bruge solspray eller sololie, som vil hjælpe med at holde huden beskyttet, og samtidig fremmer den flotte brune glød.