Rivegilde - spar 25% på skønhed - shop nu

Log ind
Kurv

Ole Henriksen

36 produkter

36 produkter

Hudpleje skabt med passion

Med udgangspunkt i sin egen oplevelse med uren hud, har Ole Henriksen skabt et imperium indenfor hudpleje. Produkterne er skabt ud fra Ole Henriksens egne erfaringer, og med et ønske om at hjælpe andre, der døjer med hudproblemer.

Truth

Ole Henriksen Truth serien med det orange design er en favorit hos mange, da den er udviklet til almindelig hud, med fokus på at tilføre masser af fugt og friske huden op. Især Truth Serum har efterhånden nærmest opnået kultstatus inden for skønhedsverdenen, og det er en evig anti-aging klassiker.

Balance

På Salling.dk finder du også serien Balance, som er særligt udviklet til fedtet hud, med fokus på at minimere og rense porerne, uden at efterlade huden sårbar og tør. Fra Balance serien finder du for eksempel Cold Plunge Pore Remedy Moisturizer ansigtscreme, som er skabt til at tilføre den rette mængde fugt til fedtet hud, samtidig med at den har en matterende effekt i T-zonen.

Transform

Ole Henriksen Transform serien passer til de fleste hudtyper, og er især ideel til moden hud, da den er udviklet til at udjævne rynker og fine linjer i huden og gøre hudtonen mere ensartet, samt minimere mørke pletter. Serien indeholder for eksempel Transform Lemonade Smoothing Scrub, som eksfolierer og booster huden, og Transform Glow2OH Dark Spot Toner, som er en skintonic modvirker pigmentforandringer og mørke pletter samtidig med at den mindsker synligheden af porerne.

Opnå “The Ole Glow”

Fælles for alle produkter fra Ole Henriksen er, at det skal hjælpe huden på vej mod “The Ole Glow”, som repræsenterer en sund og frisk hud. Gå på opdagelse i de forskellige serier og produkter på Salling.dk, og find netop det, din hud har brug for.