Log ind
Kurv

Ecooking

104 produkter

104 produkter

Viser 96 ud af 104 produkter

Hudpleje og kosmetik for alle

Ecooking har skabt en række serier inden for hudpleje, som har fokus på forskellige udfordringer uanset din hudtype og alder. Det er forskelligt hvad man kæmper med i forhold til sin hud, og derfor har Ecooking skabt forskellige produkter til at tackle udfordringer såsom akne, rynker, rødmen eller tør hud.

Nem og effektiv hudpleje

Hos Ecooking omtaler de selv deres hudplejeprodukter som problemknusere, fordi hvert produkt er udviklet med fokus på et specifikt problem. Det er også derfor, at der ikke er en gennemgående specifik ingrediens eller rød tråd i produkterne. Det er derimod nøje udvalgte ingredienser, som er mest effektive mod et specifikt problem. Derudover er filosofien, at hudpleje skal være både effektivt, hurtigt og nemt.

Til din daglige hudplejerutine finder du for eksempel både dagcreme og natcreme, samt serum og ansigtsmist. Udover ansigtspleje har Ecooking også skabt en række lækre produkter til kroppen og håret, heriblandt både shampoo, balsam, bodylotion og showergel. Til de dage hvor der er lidt ekstra tid til at fokusere på hudpleje og selvforkælelse, finder du også et udvalg af ansigtsmasker og scrubs til både ansigt og krop. Mange af produkterne fra Ecooking er også parfumefri, så du roligt kan anvende dem, hvis du for eksempel lider af parfumeallergi eller har meget sart hud.