Rivegilde - spar 25% på skønhed - shop nu

Log ind
Kurv

Ansigtspleje

1478 produkter

1478 produkter

Viser 96 ud af 1478 produkter

Ansigtspleje til alle hudtyper

Når du skal vælge hudplejeprodukter er det vigtigt at lytte til de signaler, din hud sender. Det er også en god idé at være bevidst om hvilken hudtype du har, for at udvælge produkter der matcher netop din hud, og dermed opnå den bedst mulige effekt. Uanset om du har normal hud, tør hud, fedtet hud, kombineret hud eller sensitiv hud, findes der en lang række lækre produkter, som matcher netop dit behov.

Fokus på fugt til huden

Uanset din hudtype har din hud brug for fugt, for at holde huden frisk og smidig. Selvom du måske har fedtet hud, er det vigtigt at tilføre den rette mængde fugt til huden i ansigtet, da den ellers kan komme til at fremstå mere fedtet end den reelt er. Dette sker fordi huden forsøger at overkompensere for den fugt, som den faktisk mangler. Der er selvfølgelig forskel på, hvad din hud har brug for, så gå efter produkter, som egner sig til din hudtype.

Dagcreme og natcreme

For at tilføre fugt er det vigtigt med en god dagcreme. Ligeledes er det oplagt at finde en natcreme som matcher din hud, for ekstra intensiv pleje mens du sover. Du kan evt. supplere med en lækker olie til ansigtet, som virkelig giver et ekstra skud fugt. Uanset din hudtype og behov, finder du et stort udvalg af ansigtscreme. Se det store udvalg af ansigtspleje fra en lang række populære brands såsom Beauté Pacifique, Rudolph Care, Ole Henriksen, Estée Lauder og Clarins.

Serum

Der findes også et bredt udvalg af serum med forskellige funktioner. Ansigtsserum kan for eksempel tilføre hyaloronsyre, som binder fugten til huden. Serum med A-vitamin er særligt egnet til dig, der ønsker anti-age egenskaber i din hudpleje. Indeholder det C-vitamin virker det opkvikkende på huden, og booster især din glød. Derudover findes der også serum som hjælper med at ensarte din hudtone, eller minimere porerne. Brug serum før din dag- eller natcreme.

Ansigtsmasker

Du kan også bruge en fugtmaske, for at give et ekstra boost. En god ansigtsmaske er en slags førstehjælp til huden, men har også en mere langvarig effekt, hvis du gør det til en del af din rutine at bruge den et par gange om ugen. Shop forskellige ansigtsmasker fra mærker som Origins, Sanzi Beauty og Ecooking.

Sørg for at rense din hud

Det er vigtigt at rense ansigtet både morgen og aften, inden du går i gang med din hudplejerutine. På den måde mindskes mængden af skidt og død hud som opbygges i huden. Du kan for eksempel bruge en helt almindelig cleanser til at vaske ansigtet, og følge op med en god skin tonic eller toner. Skal der lidt mere til, kan du bruge en ansigtsscrub eller peelingmaske en gang eller to om ugen, for at få eksfolieret og renset huden i dybden. Find renseprodukter fra mærker som Dermalogica og Clinique.