1119 produkter

1119 produkter

Viser 96 ud af 1119 produkter

Legetøj til børn i alle aldre

Legetøj åbner døren til en helt ny verden, hvor barnet kan fortabe sig i fantasi og historier. Derfor har vi på Salling.dk et stort udvalg af forskelligt legetøj så der er til mange timers underholdning, sjov og leg. Skal der være action og fart over feltet er det oplagt at gå på opdagelse i vores udvalg af legetøjsbiler, hvor du finder alt fra politibiler til seje lastbiler. Det kan også være at der skal findes en ny, blød følgesvend blandt vores tøjdyr og bamser. Shop for eksempel de søde dyr fra Jellycat. Du finder også et stort udvalg af dukker fra for eksempel Barbie, Baby Born eller Our Generation, samt en masse forskelligt tilbehør. Der er altså et stort, skønt udvalg af legetøj til både piger og drenge i alle aldre.

Byg dit eget univers med LEGO

De fleste kender de farverige, firkantede små klodser, som lader dig slippe fantasien løs med uendelige muligheder og kombinationer. Selvom LEGO er kendt som legetøj, følger det stadig mange efterhånden som de vokser op. Der findes et væld af samlesæt til både børn og voksne fra velkendte universer såsom Harry Potter, Star Wars, Disney og Marvel. Til de helt små findes LEGO Duplo, hvor klodserne er større og nemmere at håndtere for små hænder. Derudover findes også serierne LEGO Friends, LEGO Technic, LEGO City og mange flere.

Babylegetøj til de yngste

Til familiens aller mindste medlemmer finder du et stort udvalg af babylegetøj, som stimulerer sanser og motorik, og som opforderer barnet til at se, røre, udforske og lære. Det kan for eksempel være rangler med forskellige vedhæng, nusseklude eller bideringe fra mærker som Sebra, Done by Deer eller Playgro. Til balance og bevægelse finder du de populære tumledyr fra bObles, som opfordrer til tumleri både stående, siddende eller liggende, så de udfordrer barnets bevægelser.

Fokus på kreativitet

Er det de kreative evner der skal være fokus på, finder du en bred vifte af produkter til en række kreative aktiviteter. Til kreativ leg har vi tegneredskaber såsom malesæt, farveblyanter, tuscher og malebøger fra blandt andet Faber-Castell og Ravensburger. Vi har også forskellige DIY sæt hvor man for eksempel kan skabe sine egne smykker såsom armbånd, øreringe og halskæder med forskellige farverige perler. Find DIY kits fra Djeco og Me & My Box.