26 produkter

26 produkter

Smukt designede køkkenmaskiner i høj kvalitet

Der er intet bedre end en friskbrygget espresso søndag morgen, eller måske endda en frisk smoothie til at starte ugen på mandag morgen. Hvis du elsker at bruge tid i køkkenet og lade dig inspirere af dit udstyr, så tilbyder Sage en lang række smukt designede køkkenmaskiner af højeste kvalitet. Sage producerer alt fra espressomaskiner og blendere til toastere og elkedler. Sage ønsker at inspirere dig i køkkenet og deres produkter bidrager til duften, synet af og lydene af madlavning som vækker gamle minder, men også skaber nye.

 

Kaffeelskeren

Til hobbybaristaen og kaffenørden er espressomaskinerne fra Sage det oplagte valg. Espressomaskinerne fra Sage giver dig de bedste muligheder for at genskabe den kaffe, du kender fra din yndlingskaffebar. Alt efter hvilket niveau af kaffebrygning du mestrer, er der sikkert en maskine til dig; Sage producerer nemlig både automatiske og manuelle espressomaskiner. Du finder for eksempel Sage The Barista espressomaskinen, som er perfekt til enhver kaffeelsker. Her får du rig mulighed for både at brygge en helt simpel espresso, men du kan også øve dine latteart-skills.   

Hjemmekokken

Det er ikke kun kaffeelskere der kan få gavn og glæde af de unikke produkter fra Sage. Også til hjemmekokken er der et spændende udvalg af køkkenmaskiner, som giver dig de bedste forudsætninger for at kreere og eksperimentere hjemme i køkkenet. Hvis du vælger dine køkkenmaskiner med omhu, og samtidig værdsætter kvalitet og finesse, er Sage et oplagt valg for dig. Her på Salling.dk finder du blandt andet Sage The Fresh & Furious blender, som for eksempel er perfekt til at blende grøntsager til en cremet suppe, men den klarer også frosne bær til din morgensmoothie. Hop i forklædet og lad dig inspirere af køkkenmaskinerne fra Sage!