Jul 2023

Shop fra julekataloget 2023 på salling.dk

3795 produkter

3795 produkter

Skarp PrisGaveide 2023 | Jul
Bjørn Wiinblad

Eva Vase

249,95 kr.
Fri fragt over 399 kr
Vipp

13 Pedalspand

1.995 kr.
Fri fragt over 399 kr

Viser 96 ud af 3795 produkter

Online juleunivers

På Salling.dk har vi samlet vores fantastiske julevarer på ét sted, og ført vores hyggelige juleunivers videre. Her kan du nemt finde inspiration til julegaverne, shoppe nyt julepynt eller blot finde fine gaver til dig selv. Start din juleshopping online, og gå på opdagelse i både Bolig, Skønhed, Herre, Dame og Børn.

Juletræet med sin pynt

Der er intet som synet af et smukt, grønt juletræ prydet med alverdens julekugler, kræmmerhuse, julestjerner og ikke mindst julelys. Derfor har vi naturligvis samlet et bredt udvalg af julepynt til både boligen og juletræet, så du kan invitere julens hyggelige stemning indenfor i hjemmet. Julen er for mange lig med lys, og med LED lys fra Uyuni kan du både sprede lys og hygge, samtidig med, at lysene ikke er skadelige for indeklimaet. De fås for eksempel både som bloklys, fyrfadslys og juletræslys. Udover julelys, kommer vi selvfølgelig ikke udenom julepynten, som kommer i alverdens farver og former, og i både klassisk og moderne stil. Det kan for eksempel være årets juleuro eller topstjernen fra Georg Jensen, som gennem årene har skabt julepynt, som er elsket af mange generationer. Også Maileg og Klarborg har skabt nisser og andet pynt, som uden tvivl vil sprede julestemning i ethvert hjem. Der er altså noget at komme efter for enhver smag, når det kommer til at få pyntet hjemmet til jul.

Få inspiration til årets julegaver

Kniber det med at finde på en gave til ham eller hende, som har alt? Eller er du selv løbet tør for idéer til hvad du ønsker dig? For at hjælpe dig godt på vej, har vi samlet et bredt udvalg af julegaveidéer som favner lidt af hvert. Det kan for eksempel være nyt køkkenudstyr såsom et godt grydesæt eller knivsæt, eller måske et flot skærebræt. Skal julegaven tale mere til selvforkælelse og pleje, har vi også udvalgt et væld af lækre skønhedsprodukter til formålet. Her er der blandt andet parfume til både mænd og kvinder, samt forskellige hudplejeprodukter. Er det bløde pakker der skal fylde under juletræet i år, har vi også samlet et udvalg af tøj til både ham og hende. Det kan for eksempel være en lækker blød sweater til vinteren, eller et par nye handsker til de kolde dage. Der er altså rig mulighed for at få gode idéer til årets gaver. Du kan sågar shoppe mange af vores bolig- og skønhedsprodukter til en skarp pris.

Husk indpakningen

Når du handler dine julegaver online på Salling.dk, har du mulighed for at få dine gaver pakket ind, så du sparer tid på gaveindpakningen. Dermed er der ekstra tid til at fokusere på hyggelige julestunder med venner og familie.

Spred glæde med et gavekort

Er det svært at finde ud af, præcis hvad du skal give i julegave? Med et digitalt gavekort til Salling.dk, giver du modtageren mulighed for at vælge lige præcis dét, de ønsker sig aller mest.