0 produkter

0 produkter

Der blev ikke fundet noget resultat
Gå til side
ud af 0
Produkter pr. side:

Julegaver og inspiration til hjemmet

Jul er uomtvisteligt lig med både julepynt og julegaver, og på Salling.dk finder du begge dele fra vores julekatalog. Uanset om julegaverne skal bestå af nye køkkenredskaber, om du trænger til en ny juledug eller om der skal nyt pynt på træet, kan du finde det her. Du har også mulighed for at shoppe udvalgte produkter fra vores boligafdeling til en skarp pris henover julen.

Gør hjemmet hyggeligt

Gå på opdagelse i vores store udvalg af julepynt, og gør både bolig og juletræ klar til jul. Her finder du et bredt udvalg af forskellige dekorationer, som vil sprede en hyggelig julestemning i hele hjemmet. Det kan f.eks. Være LED lys, som fås både som lyskæder, bloklys og kronelys. Det kan også være årets juleuro fra Georg Jensen, som også er en oplagt julegave til én du holder af. Vi har også forskellige nisser og figurer, som du med fordel kan placere rundt om i hjemmet, så alle rum får lidt jul.

Få opgraderet både køkken, stue og badeværelse

Udover alt det hyggelige julestads, har vi også udvalgt en lang række lækre produkter til boligen, så du enten selv kan få opgraderet, eller få inspiration til årets julegaver. Til køkkenet finder du for eksempel et uundværligt grydesæt eller et knivsæt, så der kan komme styr på madlavningen. Til spisestuen har vi udvalgt forskellige tallerkener, kopper og skåle, så du kan dække dit drømmebord. Til de mere bløde afdelinger i både stue og soveværelse, finder du dyner og hovedpuder, som et udvalg af fine tæpper, samt forskelligt interiør i form af blandt andet vaser, lysestager og figurer. Der er altså rigeligt med lækre produkter at gå på opdagelse blandt, hvad enten det er julegaverne der skal klares, eller om du selv skal have udfyldt din ønskeseddel.