Kun på salling.dk | Spar 20-25% på det meste med ClubSalling - shop til hende

Julepynt

75 produkter

75 produkter

Bring julestemningen ind i hjemmet

I december måned er det ikke noget som at træde ind i et julepyntet hjem fyldt med lys og varme. Uanset om du er til en helt klassisk jul eller et mere moderne udtryk, vil du på salling.dk finde et stort udvalg i julepynt for enhver smag.

Slip julenissen løs

Næsten intet siger jul som en herlig lille nisse med sin røde hue. De skønne væsner spreder for alvor julehygge i hjemmet og holder måske endda troen på nisser lidt i live. I vores juleunivers finder du skønne og sjove nisser fra blandt andet Klarborg, som laver et nyt nissepar hvert år. Vi har også de herlige Maileg nisser, samt de finurlige Rudolf figurer fra Medusa Copenhagen.

Den klassiske jul

De fleste kender den smukke topstjerne fra Georg Jensen, som gennem mange generationer har prydet toppen af juletræet på juleaften. Også deres juleuro og forskellige juleophæng står på ofte på ønskesedlen omkring juletid. Derudover har vi massevis af forskellige julekugler, lysestager og dekorationer, som uden tvivl vil sætte skub i julestemningen.

Julelys i øjnene

Mange forbinder julens med lys, uanset med det måtte være i form at stearin eller LED. På salling.dk finder du et stort udvalg af de smarte LED-lys fra Uyuni, som giver oplevelsen af levende lys. Shop LED-lys både som bloklys, juletræslys og fyrfadslys. Vi har også et stort udvalg af LED-lys fra Sirius, som også har skabt flotte og virkelighedstro lys. Derudover har vi også en række andre smukke lysdekorationer og lyskæder, som vil give lidt ekstra glød til hjemmet i juletiden.