Jul 2024 | Dame

Shop fra julekataloget 2024 på Salling.dk

0 produkter

0 produkter

Der blev ikke fundet noget resultat
Gå til side
ud af 0
Produkter pr. side:

Find den perfekte julegave til hende

Uanset om du er på jagt efter en julegave til din mor, søster, veninde, eller måske dig selv, er der rig mulighed for at finde den perfekte gave på salling.dk. Her har vi samlet lidt af hvert, så der er noget til enhver smag. Shop både smykker, tasker, tøj og sko.

Nyt outfit til julefrokosten

Udover at vi har samlet en masse skønne gaveidéer, har vi også et bredt udvalg af smukke styles til både julefrokoster, fester og juleaften. Julen er det helt rigtige tidspunkt at finde en ny festkjole. Måske det skal være den klassiske lille sorte kjole, som kan styles alene eller for eksempel med en oversize blazer. Skal der gang i glimmer og farver, kan du finde en ny paillet kjole, som med garanti vil lyse rummet op. Er du til en mere enkel stil, går man aldrig galt i byen med et jakkesæt, og vi har et stort udvalg af blazere og suit bukser. Sæt prikken over i’et på dit outfit med et par stiletter eller støvler, og måske også en flot crossbody taske, så du kan have telefon og pung med på farten.

Bløde pakker under træet

Vinteren melder sin ankomst, så derfor er det oplagt at kigge mod de bløde pakker under juletræet. Shop et stort udvalg af varme striktrøjer og sweaters, som både er perfekte til kolde vinterdage og til den hyggelige juletid. En god vinterjakke er også uundværlig når vi går den kolde tid i møde. Derfor tilbyder vi en lang række forskellige vinterjakker, uanset om du er til en klassisk uldfrakke eller en lang dynejakke.

Små gaver med stor betydning

Giv smukke og funklende smykker i julegave. På salling.dk finder du smykker i både guld og sølv, og med forskellige farvede sten og perler. Vi har et stort udvalg af halskæder, øreringe og ringe. Et smykke fylder ikke meget under juletræet, men det kan have en stor betydning. Med smykker kan man ofte huske hvem man har fået det af, og hvornår man fik det, og der kan knyttes mange gode minder til et smykke, som man kan bære med sig hver dag.