Rivegilde - spar 25% på skønhed - shop nu

Log ind
Kurv

Jul | Skønhed

Shop fra julekataloget 2022 på salling.dk

Julegaveidéer | Skarp Pris | Julepynt
Bolig | Dame | Herre | Børn

0 produkter

0 produkter

Der blev ikke fundet noget resultat

Giv selvforkælelse i julegave

I julen er det oplagt at bruge ekstra tid på sig selv og dem man holder af. Derfor har vi udvalgt en lang række skønhedsprodukter, så du kan bruge juledagene på at gøre noget godt for dig selv, eller du kan sprede glæde ved at give nogle lækre produkter i julegave. Vi har for eksempel et bredt udvalg af gaveæsker til både ham og hende, som indeholder alt parfume og hudpleje til makeup. Du kan også shoppe julegaver til ekstra gode priser, da vi har samlet en masse produkter, som du kan købe til en skarp pris.

Pas på din hud og match julens glød

Mange forbinder julens med lys, glimmer og glød og der er derfor ikke mindre grund til at være ekstra opmærksom på sin hud. Udover juletid er efterår og vinter også over os, og vind og vejr kan være hårdt for huden. Derfor har vi i forbindelse med vores julekatalog sammensat et bredt udvalg af forskellige produkter til hudpleje, så hunden kan få masser af fugt og beholde sin glød. Det kan for eksempel være en ny dagcreme eller moisturizer, eller for en mere intens effekt kan en god natcreme også gøre tricket.

Bliv klar til sæsonens fester

Er det glimmer, fest og farver der skal til, finder du også et stort udvalg af make-up. Det kan være du mangler en ny sort mascara fra til at sætte prikken over i’et, eller en highlighter fra til at give ekstra et ekstra pift til dit look. Vi har også udvalgt andet makeup såsom foundation, øjenskygge og læbestift, så du kan skabe præcis det julelook du ønsker. For at fuldende det hele er det oplagt med en ny skøn parfume, som sætter stemning og humøret. Vi har både dufte til ham og hende, så alle kan blive klar til juletidens begivenheder og fester.