Skarp Pris

Shop fra julekataloget 2023 på Salling.dk

531 produkter

531 produkter

Viser 87 ud af 531 produkter

Shop julegaver til skarp pris

I forbindelse med vores julekatalog har vi udvalgt en langt række varer til en ekstra skarp pris. Du kan altså shoppe til tilbudspriser på massevis af fantastiske produkter fra kategorierne Bolig, Skønhed og Legetøj.

Nyt til boligen

Shop massevis af boligvarer til skarp pris. Her har vi samlet lidt af hvert, så du selv kan få frisket op i hjemmet, eller sprede glæde med en fantastisk julegave. Du finder for eksempel en masse forskelligt køkkenudstyr, såsom gryder og pander, samt forskellige køkkenknive, og fade og bradepander. Til borddækning er der også lidt af hvert. Måske en ny kop til morgen kaffen, eller både frokosttallerkener og middagstallerkener til borddækningen. Fuldend bordet med nye vinglas eller server en lækker drink i flotte cocktailglas. En nyredt seng går man ikke galt i byen med, og derfor kan du også shoppe et udvalg af lækkert sengetøj, samt hovedpuder og dyner. Sidst men ikke mindst, er der også masser af forskelligt interiør at vælge imellem, såsom lysestager og vaser.

Bevar vintergløden

I den mørke vintertid er det vigtigt at bevare fugten og gløden i huden. Derfor kan du shoppe et stort udvalg af hudpleje til skarp pris. Pas på huden med en ny dagcreme, serum, natcreme eller en god bodylotion. Udover hudpleje har vi også udvalgt en lang række parfumer til både ham og hende, som både fås i gaveæsker eller enkeltvis.

Sjov og leg i julegave til de mindste

Er det julegaverne til de mindste i familien som skal klares, finder du også skarp pris-tilbud på forskelligt legetøj. Her finder du blandt andet forskellige brætspil til alle aldersgrupper, så der er noget for både små og store.