Salling ROOFTOP

Salling ROOFTOP finder du på toppen af stormagasinet i Aarhus. Et spektakulært byrum med en storslået 360 graders panoramaudsigt over hele byen, og fyldt med underholdning, arrangementer og gode oplevelser for alle.

Kom forbi og nyd den fantastiske udsigt sammen med et glas vin eller lidt lækkert mad. Nyd omgivelserne og gå på opdagelse, for der er masser at kigge på. Du kan også udfordre dig selv ved at gå ud på den nervepirrende Salling SKYWALK - en glasplade 27 meter over Strøget. Salling ROOFTOP er det oplagte sted til en fyraftenscocktail eller en lækker frokost.

Jul på Salling ROOFTOP

Der indbydes naturligvis også til masser af julehygge på Salling ROOFTOP. Kom op og hyg med os - og nyd udsigten over byen, mens mørket falder på. 

Der er nye julelækkerier på menuen, så alle kan få stillet julesulten. Varm dig på et glas glögg eller en cointreau coffee, eller nyd et glas af vores anbefalede julevin. Du kan også stille sulten med et lækkert julebræt med julesild, anderillete, koldrøget laks og meget mere.

Vi glæder os til at julehygge med dig på toppen af Aarhus. 

Servering på Salling ROOFTOP

Salling ROOFTOP er et fristed, hvor du kan få serveret både kaffe, cocktails og lette anretninger, alt imens du nyder den helt fantastiske udsigt.

Se de fristende cocktails lige her

Se vores lækre menukort her