Salling ROOFTOP

På toppen af Salling i både Aarhus og Aalborg kan du besøge vores unikke Salling ROOFTOP med den bedste udsigt over byen.
Du finder både restaurant, caféområde og bar med lækre serveringer samt en tribune og sceneområde, hvor der i løbet af året bliver afholdt spændende events og koncerter.
I Aarhus kan du også afholde dit eget event på toppen af byen.

ROOFTOP Aarhus

Besøg et spektakulært byrum med en storslået 360 graders panoramaudsigt over hele byen, og fyldt med underholdning, arrangementer og gode oplevelser for alle i løbet af året.

Menukort på ROOFTOP Aarhus

Tag en pause fra shoppingen og nyd en varm kop kaffe eller en velsmagende frokost på Salling ROOFTOP. Du finder bl.a. brunch, salater, snacks, vin, cocktails og meget mere.

ROOFTOP Aalborg

Oplev et helt fantastisk byrum med panoramaudsigt over både by og fjord. Nyd en kølig cocktail, en lækker brunch og meget mere.

Menukort på ROOFTOP Aalborg

Find alt fra lette anretninger til brunch og snacks. Nyd også en varm kop kaffe eller en kølig cocktail med byens bedste udsigt.

Book dit næste event

Vil du holde dit næste arrangement i unikke omgivelser og med byens bedste udsigt? Så har vi de perfekte rammer til dig på Salling ROOFTOP i Aarhus.