Besøg Salling ROOFTOP

Salling ROOFTOP finder du på toppen af stormagasinet i Aarhus. Et spektakulært byrum med en storslået 360 graders panoramaudsigt over hele byen, og fyldt med underholdning, arrangementer og gode oplevelser for alle.

Kom forbi og nyd den fantastiske udsigt sammen med et glas vin eller lidt lækkert mad. Nyd omgivelserne og gå på opdagelse, for der er masser at kigge på. Du kan også udfordre dig selv ved at gå ud på den nervepirrende Salling SKYWALK - en glasplade 27 meter over Strøget. Salling ROOFTOP er det oplagte sted til en fyraftenscocktail eller en lækker frokost.

For at imødekomme den store efterspørgsel og sikre det bedste flow, kan vi desværre ikke tilbyde bordreservationer.
Henvend dig derfor til en af vores medarbejdere ved ankomst, så hjælper vi med at finde en god plads til dit selskab hurtigst muligt.

Serveringer på Salling ROOFTOP

Salling ROOFTOP er et fristed, hvor du kan få serveret både kaffe, cocktails og lette anretninger, alt imens du nyder den helt fantastiske udsigt. Se vores lærke menukort og cocktailkort lige her under.

Nyhed på Salling ROOFTOP: lækker tapasboks

Nu kan du nyde en lækker tapasboks på Salling ROOFTOP - lige til at tage med og nyde i solen dér hvor du allerbedst kan lide udsigten. Tapasboksen er lavet i Salling Super og indeholder 8 små tapasretter. Prisen er 99,-

Rooftop kommer til Aalborg

Salling Aalborg får 1.400 kvadratmeter spektakulær tagterrasse

Glæd dig til sensommeren 2018! Der slår vi nemlig dørene op for endnu en Salling ROOFTOP - denne gang på toppen af Salling i Aalborg.

Den nye ROOFTOP bliver 1.400 kvadratmeter og kommer til at fungere

som et offentligt tilgængeligt byrum fyldt med oplevelser for alle generationer.

Tagterrassen får plads til 550 gæster og kommer til at byde på et væksthus med café og bar, inden- og udendørs udkigsposter med panoramaudsigt over by og fjord, hyggelige loungeområder, grønne arealer og ikke mindst en angstprovokerende skywalk over Algade Torv.

Vil du vide mere?

Følg med på Sallings Facebookside, hvor vi løbende vil fortælle mere om projektet - og det er også her, vi løfter sløret for åbningsdatoen. Vi glæder os til at byde jer velkommen på Salling ROOFTOP i Aalborg i sensommeren 2018.