Lukningen af Salling Stormagasiner er forlænget til og med d. 7. februar. Salling Super, bageren og Starbucks (to-go) holder åbent kl. 10-18
hver dag | Byt dine julegaver helt frem til den 1. april.


Nyhed fra Garmin: Lily

Lily™ er det lille og stilfulde smartwatch, du har ventet på – helt uden at gå på kompromis med de mange funktioner, du er vant til i dit smartwatch. Det hjælper dig bl.a. med at holde styr på skridt, søvn, puls, energiniveau og meget mere. Og det er med et batteri, der holder op til 5 dage mellem opladning.


Udsalget fortsætter.
Spar op til 60% på masser af mærker

Shop nu >>


Spar 199,50 kr.
Neo Noir Lesley Dotted blouse
399 kr.
199,50 kr.
Leveringsomk. v. køb under 399 kr.
Spar 399,98 kr.
Bruuns Bazaar Posy skjorte
799,95 kr.
399,98 kr.
Leveringsomk. v. køb under 399 kr.
Spar 1.299,50 kr.
Coster Copenhagen Leather shirt
2.599 kr.
1.299,50 kr.
Leveringsomk. v. køb under 399 kr.
Spar 279,98 kr.
InWear Groiw bluse
699,95 kr.
419,97 kr.
Leveringsomk. v. køb under 399 kr.

MyBenefits i januar

Vi holder stadig åbent i Salling Super og i januar kan du få to laksebøffer og en flaske hvidvin til kun 110 kr., hvis du indløser en Benefit. Du kan også få fri fragt på dine ordre på salling.dk eller spare 25% på én valgfri varm TO GO drik hos Starbucks. Skal der burger på menuen får du 2 for 1 på Big Famous Star with Cheese TO GO hos Carl's Jr.

Madkasser fra Salling Slagteren

Slagteren har sammensat alle favoritterne i to madkasse - Weekendskassen og Hverdagskassen. Du får bl.a. hakket oksekød, hakket grisekød, entrecôtes og kylling - så har du kød til alle ugens dage eller de hyggelige stunder.

Brød og kager til enhver lejlighed

Besøg Salling Bageren og lad dig friste af friskbagt brød og smukke, velsmagende kager. Vi hjælper dig når du skal have et lækkert udvalg til weekenden, eller blot have stillet den lille sult. Bageren har åbent hver dag kl. 10-18.

Take-away fra Salling Bar og Bistro i Aarhus

Salling Bar & Bistro i Aarhus er midlertidigt lukket, men du kan bestille bistroens lækre retter som take-away. Lad dig friste af alt lige fra burger og stjerneskud til Sallings hjemmelavede smørrebrød.
SALLING STORIES

I Salling stormagasiner har vi et udsøgt sortiment, der byder på et væld af kvalitetsfulde brands inden for fashion til både ham og hende, boligindretning, køkkenudstyr, beauty, legetøj og meget mere. I de mere end 35 specialafdelinger finder du alt, hvad et shoppinghjerte kan begære. Du kan også lade dig friste af smagfulde madoplevelser eller nyde en friskbrygget kop kaffe i Starbucks – med andre ord har vi samlet det hele under et tag i Salling.

  • Fri fragt FRA 399 KR.
  • Fuld bytte- og returret
  • byt i stormagasinerne
  • FLOT GAVEINDPAKNING