Vi anbefaler

Spar 349,05 kr.
Nuance støbejerns lysestagesæt, 3 stk
549 kr.
199,95 kr.
Spar 600 kr.
Stelton AJ Cylinda-Line kande med rist, 2 liter, steel
1.099 kr.
499 kr.
Spar 650 kr.
Georg Jensen Cobra lysestagesæt, 3 stk
1.349 kr.
699 kr.
Spar 100 kr.
Arctic 3-kammers hovedpude, andedun/fibre, 60x63 cm
199,95 kr.
99,95 kr.

EVENTS

Begynder:
Slutter:

Unikke shoppingoplevelser


Gør shoppingen sjovere med ClubSalling

Som medlem af ClubSalling får du masser af fordele. Book en MyDay og shop med rabat når det passer dig, eller vælg to nye MyBenefits hver måned, som gør shoppingen lidt sjovere. Du vil også blive inviteret til eksklusive events og få de bedste tilbud før alle andre.

Personlige services

Har du brug for en personlig shopper til at hjælpe dig med at opgradere garderoben? Skal ærmet lægges op af vores skrædder eller skal neglene gøres klar til weekenden? I Salling står vi klar til at forkæle dig med de services du har brug for.

Besøg Salling ROOFTOP

På toppen af Salling finder du Salling ROOFTOP - oplev den unikke udsigt over byen, nyd lette anretninger, et glas vin, en varm kop kaffe eller et af de mange events, der bliver afholdt i løbet af året.

Book dit næste event

I væksthuset på Salling ROOFTOP kan du holde dit event i unikke omgivelser og med byens bedste udsigt. Vi står klar til at hjælpe dig med lækre serveringer, service og meget mere.


SALLING STORIES

I Salling stormagasiner har vi et udsøgt sortiment, der byder på et væld af kvalitetsfulde brands inden for fashion til både ham og hende, boligindretning, køkkenudstyr, beauty, legetøj og meget mere. I de mere end 35 specialafdelinger finder du alt, hvad et shoppinghjerte kan begære. Du kan også lade dig friste af smagfulde madoplevelser eller nyde en friskbrygget kop kaffe i Starbucks – med andre ord har vi samlet det hele under et tag i Salling.

  • Fri fragt fra 500 kr
  • Fuld bytte- og returret
  • byt i stormagasinerne
  • FLOT GAVEINDPAKNING