SPAR OP TIL 50%

Jazzfestival på Salling ROOFTOP i Aarhus

Er du også til Jazzmusik? I juli kan du opleve en række Jazzkoncerter på Salling ROOFTOP i Aarhus med Peter Vuust i spidsen. På scenen vil han få besøg af Marc Mommaas, Uffe Steen og mange flere. Koncerterne finde sted fra den 13. juli til den 20. juli.

UDSALG I SALLING STORMAGASIN


VI ANBEFALER

Spar 209,70 kr.
Cashott 19076 sandal
699 kr.
489,30 kr.
Flere varianter
Spar 439,60 kr.
Sofie Schnoor S191635 sko
1.099 kr.
659,40 kr.
Flere varianter
Spar 200 kr.
Rue de Femme New Doodle skjorte
400 kr.
200 kr.
Flere varianter
Spar 160 kr.
Wood Wood WW Square t-shirt
400 kr.
240 kr.
Flere varianter

Det sker i Salling

Begynder:
Slutter:

Køb et HAY-produkt og få en gave

Lige nu får du en lille fin gave med, når du køber HAY på salling.dk. Ved køb af et valgfrit HAY-produkt, giver vi nemlig en Bits and Bobs-glasæske i rød med i købet. Tilbuddet gælder så længe lager haves.

SALLING STORIESLad os pakke gaverne smukt ind

Når du køber gaver i Salling, pakker vi dem med glæde flot ind. Så er de nemlig klar til at bringe et smil på læben hos den heldige modtager.

I Salling har vi et udsøgt sortiment, der byder på et væld af kvalitetsfulde brands inden for fashion til både herre og dame, boligindretning, køkkenudstyr, skønhed, legetøj samt gourmet og vin. I de mere end 35 specialafdelinger finder du alt, hvad et shoppinghjerte kan begære. Du kan også lade dig friste af smagfulde madoplevelser eller nyde en friskbrygget kop kaffe i Starbucks – med andre ord har vi samlet det hele under et tag i Salling.

  • Fri fragt fra 500 kr
  • Fuld bytte- og returret
  • byt i stormagasinerne
  • GRATIS GAVEINDPAKNING