Så er det igen tid til Rivegilde. Kom med, når du sparer op til 60% på masser af bolig, skønhed, tasker, sko, fashion og meget mere.
Fredag kl. 7 starter vi i vores stormagasiner, men du kan allerede tyvstarte de gode tilbud online onsdag kl. 20.
Vi har taget ekstra forholdsregler ved at tilføje flere shoppe-dage, udvide åbningstiderne, kun lukke halvdelen af det antal kunder ind i vores stormagasiner, som vi gjorde før Covid-19 og meget mere. Se avisen for mere info.

Læs avisen her >>Vinderne af Salling Future Friendly Fashion Award 2020 er endelig blevet afsløret til Danmarks første prisoverrækkelse for bæredygtig mode. Vi er stolt af at kunne præsentere årets vindere i samarbejde med Salling Fondene - stort tillykke til dem alle! Se mere >>Nyheder


Adax Felicia Berlin skuldertaske
1.499 kr.
Leveringsomk. v. køb under 399 kr.
Marc Jacobs Perfect EDP, 50 ml
700 kr.
Leveringsomk. v. køb under 399 kr.
Giorgio Armani My Way EDP, 50 ml
670 kr.
Leveringsomk. v. køb under 399 kr.
Kay Bojesen abe, mini, sort bejdset
549 kr.
Leveringsomk. v. køb under 399 kr.


Besøg Salling og bliv
forkælet med personlige beautyservices


EVENTPROGRAM

Begynder:
Slutter:


Besøg Salling ROOFTOP

Tag turen forbi Salling ROOFTOP og nyd en kølig cocktail eller en lækker anretning fra vores menukort.


Flere fordele. Endnu mere forkælelse

Som medlem af ClubSalling får du masser af fordele. Vælg f.eks. din egen dag hvor du kan shoppe med rabat, få nye Benefits hver måned, optjen points som du kan bruge på lækre skønhedsprodukter og meget mere.


SALLING STORIES

I Salling stormagasiner har vi et udsøgt sortiment, der byder på et væld af kvalitetsfulde brands inden for fashion til både ham og hende, boligindretning, køkkenudstyr, beauty, legetøj og meget mere. I de mere end 35 specialafdelinger finder du alt, hvad et shoppinghjerte kan begære. Du kan også lade dig friste af smagfulde madoplevelser eller nyde en friskbrygget kop kaffe i Starbucks – med andre ord har vi samlet det hele under et tag i Salling.

  • Fri fragt FRA 399 KR.
  • Fuld bytte- og returret
  • byt i stormagasinerne
  • FLOT GAVEINDPAKNING