Spar 20-25% torsdag med ClubSalling


Spar 20-25% i Salling

Spar 25% på salling.dk

Torsdag den 27. februar kl. 10-21 sparer du 20% på tøj og sko og 25% i resten af stormagasinerne* som medlem af ClubSalling. Vi tyvstarter på salling.dk allerede onsdag kl. 20, hvor du kan spare 25% på bolig, skønhed, legetøj, sport og tasker*. Du finder din rabatkode i ClubSalling-appen.


Beauty Days

Nyheder

Vi anbefaler

Lyngby Porcelæn Rhombe middagstallerken, Ø27 cm, sand
269,95 kr.
Lyngby Porcelæn Rhombe skål, Ø13 cm, aqua
229,95 kr.
Lyngby Porcelæn Rhombe frokosttallerken, Ø21 cm, rose
229,95 kr.
Lyngby Porcelæn Rhombe krus, 330 ml, blå
169,95 kr.


EVENTS

Begynder:
Slutter:

Unikke shoppingoplevelser


Gør shoppingen sjovere med ClubSalling

Som medlem af ClubSalling får du masser af fordele. Lige nu kan du f.eks. vælge to nye MyBenefits, som gør shoppingen lidt sjovere. Vælg bl.a. mellem 50% på én kaffe hos Starbucks, to brød for éns pris hos bageren eller et lækkert stykke kød og en flaske vin i Salling Super til kun 150 kr.

Personlige services

Har du brug for en personlig shopper til at hjælpe dig med at opgradere garderoben? Skal ærmet lægges op af vores skrædder eller skal neglene gøres klar til weekenden? I Salling står vi klar til at forkæle dig med de services du har brug for.

Besøg Salling ROOFTOP

På toppen af Salling finder du Salling ROOFTOP - oplev den unikke udsigt over byen, nyd lette anretninger, et glas vin, en varm kop kaffe eller et af de mange events, der bliver afholdt i løbet af året.

Book dit næste event

I væksthuset på Salling ROOFTOP kan du holde dit event i unikke omgivelser og med byens bedste udsigt. Vi står klar til at hjælpe dig med lækre serveringer, service og meget mere.


SALLING STORIES

I Salling stormagasiner har vi et udsøgt sortiment, der byder på et væld af kvalitetsfulde brands inden for fashion til både ham og hende, boligindretning, køkkenudstyr, beauty, legetøj og meget mere. I de mere end 35 specialafdelinger finder du alt, hvad et shoppinghjerte kan begære. Du kan også lade dig friste af smagfulde madoplevelser eller nyde en friskbrygget kop kaffe i Starbucks – med andre ord har vi samlet det hele under et tag i Salling.

  • Fri fragt fra 500 kr
  • Fuld bytte- og returret
  • byt i stormagasinerne
  • FLOT GAVEINDPAKNING