Sushibowl

Sushibowl med tang fra Nordisk Tang

Er du også vild med sushi? Nyd den japanske spise på en anderledes måde – nemlig i form af en smuk sushibowl, hvor alle de lækre ting, du kender fra sushien, er lagt pænt i en skål.

De smukke farver fra grøntsagerne og den delikate fisk er en dejlig hverdagsvenlig ret.

I Salling Super har vi et bredt udvalg af tang fra Nord Tang, som er både sundt og lækkert topping til din sushibowl. Her har vi brugt trøffeltang som drys og savtang som en del af toppingen.

Opskrift til 2 personer

Ingredienser:
2,5 dl. sushiris fra Clearspring
3 dl. vand
1,5 spsk. sushi rice seasoning fra Clearspring

2 spsk. teriyakisauce fra Clearspring
1 spsk. sesamfrø
150 g. tunbøf eller 150 g. røget laksefilet
4 indbagte rejer
½ agurk i tern
2 radisser i tynde skiver
Savtang fra Nordisk Tang
Trøffeltang
1 avokado i tynde skiver
2-4 tsk. rød stenbiderrogn
2 små gulerødder, revet med en kartoffelskræller
100 g. rødkål i strimler
2 forårsløg i små ringe
Tørret mango
Koriander
2 limebåde

Start med at skylle risene godt igennem til vandet er klart. Kog dem efter anvisningen på pakken. Hæld dem efterfølgende over i et fad og lad dem køle af. Vend til sidst riseddiken i.

Skær din ønskede fisk i små tern og vend dem i teriyakisauce samt sesamfrø. Lad det trække til du skal servere.

Steg de indbagte rejer på en pande med vegetabilsk olie til de er sprøde. Lad dem dryppe af på et stykke køkkenrulle.

Byg nu din sushibowl med risene i bunden og anret de resterende ingredienser ovenpå.
Drys med trøffeltang og pynt med koriander og en limebåd. Server med soya og chilimayo.

Velbekomme.