Rivegilde - spar op til 60% - shop nu

Spændende grillspyd med svinemørbrad

Ingredienser

Grillspyd med svinemørbrad

Grillspyd

  • 400 g oksemørbrad (gerne marineret)
  • 12 blommetomater
  • 2 store rødløg
  • 1 squash
  • 12 stk. brune champignon
  • 12 stk. nye danske kartofler (kogte)

Marinade

  • 3 håndfulde friske krydderurter (fx persille, basilikum, rosmarin, persille)
  • 2 fed hvidløg
  • ½ citron (saft herfra)
  • 6 spsk. god olivenolie
  • salt og peber

 

Sådan gør du

Marinade

Start med at hakke krydderurterne fint. Kom dem derefter i en skål sammen med presset hvidløg, citronolie, citronsaft, salt og peber. Rør rundt.

Grillspyd

Start med at koge kartoflerne møre i letsaltet vand. Snit derefter grøntsagerne i mundrette stykker. Skær efterfølgende kødet ud. Fordel grøntsager og kød på dine spyd og pensel med din marinade. Krydder med salt og peber.

Grill dine spyd i ca. 15 minutter, eller til kødet er gennemstegt og grøntsagerne har fået grillstriber. Husk at vende dem undervejs!

Velbekomme

Grillspyd