Grillede asparges med stracciatella og grillet kartoffelsalat

Grillede asparges

- med stracciatella og grillet kartoffelsalat med oliven og radiser

Tilbehør til slagterens BBQ marinerede spareribs og hjemmelavede pølser

Temperaturen stiger og det betyder grillvejr. Salling Slagteren har lavet den bedste BBQ marinade til store spareribs og lavet lækre hjemmelavede pølser – lige til at komme på grillen. Servér sæsonens asparges med en cremet stracciatella, der består af mozzarella og fløde samt en luksus kartoffelsalat med grillede kartofler, oliven, radiser og den bedste dressing til.

4-6 personer
Aktiv tid: 30 minutter

Ingredienser
Slagterens spareribs
Slagterens hjemmelavede pølser

Asparges salat:
300 g. asparges
1 spsk. olivenolie
30 g. parmesan
15 g. pinjekerner
Balsamico, fx A L’Olivier

Stracciatella:
1 kugle bøffelmozzarella, Fx La Treccia
4 spsk. fløde, fx Arla Unika
Peber
Olivenolie

Kartoffelsalat:
500 g. babykartofler
En håndfuld radiser
½ fennikel
½ glas oliven

Dressing til kartoffelsalat:
4 spsk. mayonnaise
4 spsk. 18% creme fraiche
1-2 sennep, fx De 5 Gaarde
1 fed revet hvidløg
Saften af ½-1 citron
Salt og peber

Derudover:
Purløg
Dild

Fremgangsmåde

Grillede asparges med stracciatella:
Knæk bunden af aspargesene og rens dem. Vend dem i olivenolien og grill dem i 2 minutter.
Riv mozzarellakuglen i mindre stykker i en skål og rør fløden i. Lad den trække i 10 minutters tid. Dryp med olivenolie og smag til med peber.
Kom de grillede asparges på et fad. Top med stracciatella, ristede pinjekerner og parmesan skåret i skiver. Afslut med balsamico.

Kartoffelsalat:
Rens kartoflerne og kog dem i saltet vand i 10 minutter. Skær halvdelen i halve på langs og grill dem alle, til de får grillstriber.
Rør alle ingredienser til dressingen sammen og smag til med citron, salt og peber.
Anret kartoflerne på et fad sammen med fintskåret fennikel, radisser og hele oliven. Kom dressingen udover som på billedet eller vend det hele sammen. Top med finhakket dild og purløg.

Grill Salling Slagterens BBQ marinerede spareribs og hjemmelavede pølser og nyd det hele samlet i solskin.