Gourmet hotdogs med hjemmelavet ketchup

Gourmet hotdogs med hjemmelavet ketchup

Ingredienser

Antal: 4 personer

Syltede agurker

1 agurk, i tynde skiver
2 dl lagereddike

75 g sukker
½ dl vand
Peberkorn og salt

Syltede rødløg

3 rødløg, i tynde ringe
2 dl lagereddike
1 dl vand
75 g sukker
Peberkorn og salt

Hjemmelavet ketchup

500 g cherrytomater, halveret
2 fed hvidløg, presset
1 rødløg, finthakket
1 dåse tomatpuré
2 spsk. brun farin
Chiliflager efter smag
Salt og Peber

Hjemmeristede løg

2 løg, i tynde ringe
4 spsk. hvedemel
Olie

Derudover
Salling Slagterens hjemmelavede grillpølser
Pølsebrød
Hjemmerørt remoulade, fx Picalilly med broccolismag
Grov sennep, fx Cervea
Karse til pynt

Sådan gør du

Syltede agurker
1. Skær agurkerne i tynde skiver og kom dem i et skoldet glas.
2. Bring lagereddike og vand i kog i en gryde og rør sukkeren ud heri. Tilsæt peberkorn og en smule salt og hæld det over agurkerne. sæt låg på og kom dem i køleskabet.

Syltede rødløg
1. Bring lagereddike og vand i kog i en gryde og rør sukkeren ud heri.
2. Kom rødløg i gryden og kog op kort. Lad rødløgene simre ved svag varme i ca. 5 min inden du hælder dem i et skoldet glas. Sæt låg på og kom dem på køl.

Hjemmelavet ketchup
1. Kom alle ingredienser i et ildfast fad og rør det godt sammen.
2. Bag i ovnen i ca. 20 min ved 250 grader.
3. Lad det køle af og blend det derefter til en grov ketchup. Smag til med salt, peber og chiliflager.

Hjemmeristede løg
1. Kom løg i en frysepose sammen med hvedemel og bland det godt rundt.
2. Varm en pande op med god med olie og steg løgene lidt ad gangen. I takt med at de bliver færdige, læg dem da på en tallerken med køkkenrulle.

Sammensætning
1. Rist pølserne på panden eller grillen og byg din gourmet hotdog. Afslut med at pynte den med karse.

Velbekomme.