Fem skønne velkomstsnacks

Fem skønne velkomstsnacks

Venter du gæster? Server små lette og lækre velkomstsnacks, når de ankommer. Du kan købe ind til det hele i Salling Super.

Prøv fx en 12 måneders manchego fra Sallings osteafdeling i kombination med chorizo eller rist en dåse kikærter med dit yndlingskrydderi fra Mill & Mortar.

Server dine velkomstsnacks flot med Nicolas Vahé bambusservice, som du også finder i Salling Super.

Alle opskrifter passer til 4-6 personer.

Sprøde kiks med krebsehalesalat

1 pk. Lemon, Sea Salt and Extra Virgin Olive Oil Crackers fra The Fine Cheese Co.
150 g. krebsehaler
1 spsk. græsk yoghurt
Saften fra en lime
1 fed hvidløg
1 bundt dild

Krebsehalerne hakkes groft og blandes op med finthakket hvidløg, lime og den græske yoghurt.
Anret ca. 1 spsk. krebsehalesalat på de små kiks og pynt med lidt dild.

Tortillachips med avocado-edamamedip

3 corn and wheat tortillapandekager, medium size
3 dl. rapsolie
1 spsk. sorte sesamfrø

Bambusske fra Nicolas Vahé

Dip:
1,5 avocado
1 dl. pillede edamamebønner
1 spsk. fed creme fraiche
Saften fra ¼ lime
Salt

Varm en pande op med rapsolie.
Klip pandekagerne i 8 trekanter med en saks.
Når olien er varm, lægges trekanterne i og steges til de er let gyldne (ca. 7 sek. på begge sider).
Drys med sorte sesamfrø og lad dem dryppe af på køkkenrulle.

Til dippen puttes alle ingredienserne i en skål, og det hele blendes med en stavblender til den ønskede konsistens.

Små hapsere med chorizo og manchego

100 g. chorizo
100 g. 12 måneders manchego
1 glas lemon olives fra Nicolas Vahé

Bambussticks fra Nicolas Vahé.

Chorizo og manchego skæres i små chunks og puttes på bambussticks sammen med oliven.

Spicy kartoffelmosbåde med crispy italiensk lonza

2 bagekartofler
20 g. smør
Salt og peber
½ tsk. cayennepeber

6 skiver italiensk lonza
1 bk. ærteskud

Bambusbåde fra Nicolas Vahé.

Skræl kartoflerne og skær dem i mindre stykker. Kog dem møre i en gryde med vand.
Blend det derefter med en stavblender sammen med smørret og krydderierne.

Tørsteg den italienske lonza til de er sprøde.
Anret i bambusbåde og pynt med ærteskud.

Knasende kikærter med Smokey Sally

1 dåse kikærter
1 tsk. Smokey Sally fra Mill & Mortar
1 tsk. flagesalt

Tænd ovnen på 200 grader varmluft.
Skyl kikærterne i en si og hæld dem ud på et stykke bagepapir. Krydr med flagesalt og krydderi. Bag dem i ovnen i 30 minutter til de er knasende sprøde.

Nordisk Rapsolie, Hørøget, 200 ml
59,95 kr.
Biogan Kikærter, økologisk, 1 kg
58 kr.
Biogan Sesamfrø sorte, økologisk, 500 g
48,95 kr.
Læsø Groft Sydesalt, 60 g
64,95 kr.