Besøg Salling ROOFTOP i Aalborg

Oplev et 1.400 kvadratmeter stort byrum med panoramaudsigt over både by og fjord. Prøv den nervepirrende skywalk i mere end 30 meters højde eller nyd udsigten fra et af de hyggelige loungeområder.

Besøg også caféen i væksthuset, hvor vi servere alt fra en let anretning til forfriskende cocktails.

Se åbningstider for Salling ROOFTOP her.

Nyhed: Afternoon tea på Salling ROOFTOP

Nu kan du nyde en klassisk afternoon tea med byens bedste udsigt. Vi serverer en kande te, et udvalg af små sandwiches, petit fours og selvfølgelig scones med lækkert tilbehør. Prisen for to personer er 199,95,- Der er afternoon tea hver søndag til torsdag kl. 13-17. Du kan vælge mellem fem tevarianter. Udvalget af kager kan variere.

Serveringer på Salling ROOFTOP

Salling ROOFTOP er et fristed, hvor du kan få serveret både kaffe, cocktails og lette anretninger, alt imens du nyder den helt fantastiske udsigt. Se vores lækre menukort og cocktailkort lige her over.

For at imødekomme den store efterspørgsel og sikre det bedste flow, kan vi desværre ikke tilbyde bordreservationer. Henvend dig derfor til en af vores medarbejdere ved ankomst, så hjælper vi med at finde en god plads til dit selskab hurtigst muligt.

Lækker suppe på Salling ROOFTOP

Vi har fået nyt menukort på Salling ROOFTOP. Prøv blandt andet en lækker suppe som du enten kan nyde i cafeen eller tage med på farten.