Besøg Salling ROOFTOP i Aalborg

Kom på Salling ROOFTOP i Aalborg og oplev et helt fantastisk 1.400 kvadratmeter stort byrum med panoramaudsigt over både by og fjord. Prøv den nervepirrende skywalk i mere end 30 meters højde eller nyd udsigten fra et af de hyggelige loungeområder.

Besøg også caféen i væksthuset, hvor vi serverer alt fra en let anretning til forfriskende cocktails og kaffe.

Se åbningstider for Salling ROOFTOP her.

Lækre serveringer og kølige cocktails

Salling ROOFTOP er et fristed, hvor du kan få serveret både kaffe, cocktails og lette anretninger, alt imens du nyder den helt fantastiske udsigt. Du kan se vores lækre menu- og cocktailkort herover.

For at imødekomme den store efterspørgsel og sikre det bedste flow, kan vi desværre ikke tilbyde bordreservationer. Henvend dig derfor til en af vores medarbejdere ved ankomst, så hjælper vi med at finde en god plads til dit selskab hurtigst muligt.

Spændende events på toppen af byen

På Salling ROOFTOP kan du også deltage i interessante events indenfor koncerter, talks, smagninger og meget mere. Følg med i eventprogrammet herover hvor vi løbende offentliggør kommende events.

Afternoon Tea

Nu kan du igen få afternoon tea på Salling ROOFTOP - nu med helt nye fristelser. Nyd en kande te, et udvalg af små sandwichs, kage og scones med lækkert tilbehør. Gælder hver søndag til torsdag mellem klokken 13 og 17. Prisen er 220 kr. for to personer.