Salling ROOFTOP Aalborg

Kom på Salling ROOFTOP i Aalborg og oplev et helt fantastisk 1.400 kvadratmeter stort byrum med panoramaudsigt over både by og fjord. Prøv den nervepirrende skywalk i mere end 30 meters højde eller nyd udsigten fra et af de hyggelige loungeområder.

Besøg også caféen i væksthuset, hvor vi serverer alt fra en let anretning til forfriskende cocktails og kaffe.

Se åbningstider for Salling ROOFTOP her.

Gløgg og æbleskiver

Fra den 4 november serverer vi en sand juleklassiker, som alle og enhver vil sætte pris på. Æbleskiverne serveres med marmelade og flormelis.

Oplev magiske Winter Lodge

Kom i julestemning, når vi i samarbejde med Fever-Tree åbner Winter Lodge på Salling ROOFTOP i både Aarhus og Aalborg den 4. november. Tag dine venner, familie eller kollegaer under armen og kom i den dejligste julestemning i hyggelige omgivelser, med gløgg og æbleskiver eller lækre cocktails fra Winter Lodge baren.

Afternoon Tea på toppen

Nyd Afternoon Tea på Salling ROOFTOP i hele november. Du får en kande te, et udvalg af små sandwiches, kage og scones med lækkert tilbehør. Gælder søndag til torsdag kl. 13 - 17. Prisen er 265 kr. for to personer.

Lækre serveringer og kølige cocktails

Salling ROOFTOP er et fristed, hvor du kan få serveret både kaffe, cocktails og lette anretninger, alt imens du nyder den helt fantastiske udsigt. Du kan se vores lækre menu- og cocktailkort herover.

Oplevelser og events

I Salling og på Salling ROOFTOP kan du løbende opleve en masse spændende koncerter, talks, workshops, madevents og meget mere.