Besøg Salling ROOFTOP i Aalborg

Oplev et 1.400 kvadratmeter stort byrum med panoramaudsigt over både by og fjord. Prøv den nervepirrende skywalk i mere end 30 meters højde eller nyd udsigten fra et af de hyggelige loungeområder.

Besøg også caféen i væksthuset, hvor vi servere alt fra en let anretning til forfriskende cocktails.

Se åbningstider for Salling ROOFTOP her.

NYD ET PÅSKEBRÆT PÅ SALLING ROOFTOP

Kig forbi Salling ROOFTOP og nyd vores lækre påskebræt med fem små retter. Nyd vores lakserulle med spinat og friskost, lammerullepølse med portvinssky og meget mere. Påskebrættet koster 110 kr.

Lækre serveringer og kølige cocktails på Salling ROOFTOP

Salling ROOFTOP er et fristed, hvor du kan få serveret både kaffe, cocktails og lette anretninger, alt imens du nyder den helt fantastiske udsigt. Se vores lækre menukort og cocktailkort lige her over.

For at imødekomme den store efterspørgsel og sikre det bedste flow, kan vi desværre ikke tilbyde bordreservationer. Henvend dig derfor til en af vores medarbejdere ved ankomst, så hjælper vi med at finde en god plads til dit selskab hurtigst muligt.

Er du interesseret i at afholde et event, private arrangementer, workshops for virksomheden eller måske noget helt andet, er du meget velkommen til at kontakte Camilla Mortensen på camilla.mortensen1@salling.dk