Besøg Salling ROOFTOP i Aalborg

Oplev et 1.400 kvadratmeter stort byrum med panoramaudsigt over både by og fjord. Prøv den nervepirrende skywalk i mere end 30 meters højde eller nyd udsigten fra et af de hyggelige loungeområder.

Besøg også caféen i væksthuset, hvor vi servere alt fra en let anretning til forfriskende cocktails.

Julen har ramt Salling ROOFTOP. Kom op og nyd et par lune æbleskiver og gløgg eller prøv vores julebræt med sild, koldrøget laks, and og meget mere.

Se åbningstider for Salling ROOFTOP her.

Lækre tilbud på Salling ROOFTOP Aalborg

Frem til den 16. december kan du benytte følgende tilbud: Køb 2 cocktails og betal for 1 hver fredag, gratis kaffe til din brunch mellem 10-11 om søndagen eller få en gratis lille sodavand til din aftensmad mandag til torsdag mellem 17-19.

Serveringer på Salling ROOFTOP

Salling ROOFTOP er et fristed, hvor du kan få serveret både kaffe, cocktails og lette anretninger, alt imens du nyder den helt fantastiske udsigt. Se vores lækre menukort og cocktailkort lige her over.

For at imødekomme den store efterspørgsel og sikre det bedste flow, kan vi desværre ikke tilbyde bordreservationer. Henvend dig derfor til en af vores medarbejdere ved ankomst, så hjælper vi med at finde en god plads til dit selskab hurtigst muligt.

Julehygge på Salling ROOFTOP

Kig forbi Salling ROOFTOP og nyd vores lune æbleskiver samt et glas gløgg, mens du nyder udsigten over byen.

Lækker suppe på Salling ROOFTOP

Vi har fået nyt menukort på Salling ROOFTOP. Prøv blandt andet en lækker suppe som du enten kan nyde i cafeen eller tage med på farten.