Tacos med pulled duck

Tacos med pulled duck

Når du køber confit de canard på dåse, kan du nemt lave den lækreste pulled duck. Det er en sand luksusspise, der smager fantastisk i burgers eller tacos med sprødt grønt og en spicy creme.

Ingredienser

Antal: 4 personer
Tid: 30 min.

Syltede rødløg
1 stort rødløg
2 dl eddike, fx æblecidereddike
3 spsk. sukker eller honning
1 tsk. peberkorn
2 laurbærblade

Pulled duck
1 dåse confit de canard

Endvidere
1 pakke tortillapandekager eller tacos
1 pose blandet salat
2 avocado
Chili creme
Koriander

Fremgangsmåde

Syltede rødløg:
Skær rødløgene i både, og kom dem i et skoldet syltetøjsglas. Kom eddike, sukker, peberkorn og laurbærblade i en gryde, og bring det i kog, til sukkeret smelter. Hæld syltelagen over rødløgene i syltetøjsglasset, og lad dem trække indtil servering.

Pulled duck:
Tænd ovnen på 200 grader varmluft. Lun den lukkede dåse ganske let i en gryde med vand, så fedtet indeni smelter.
Åben dåsen, og tag lårene ud. Dup lårene fri for fedt med køkkenrulle, og placér dem i et ovnfast fadt beklædt med bagepapir. Sæt fadet i ovnen i 20 minutter, til lårene er flot gyldne.
Frigør kødet fra benene, og riv det fra hinanden med en gaffel, så du får pulled duck.

Lun tortillapandekager få minutter på en rist i ovnen. Top dem med chili creme, salat, avocadoskiver, pulled duck og hakkede koriander.