Sesammarinerede kyllingelår med rødbedesalat og fetacreme

Sesammarinerede kyllingelår med rødbedesalat og fetacreme

Kylling er altid en sikker vinder, og med denne enkle og smagfulde ret kan du sætte lidt kulør på hverdagsmaden. I Salling Super har vi marinader fra Bad Butcher, som gør det enkelt og let at peppe et måltid op. Denne ret fungerer også rigtig godt kold og i en madpakke dagen efter.

4-6 personer

Ingredienser
4-8 kyllingeunderlår
1 pose Bad Butcher drum stick marinade
1 stor håndfuld hvide sesamfrø
1-2 forårsløg
1 lime i skiver
1 puck feta blok
1 spsk. Mutti tomatpasta
1 spsk. Siracha chili
½ solo hvidløg
1/2 dl. vand
Saften fra 1/2 lime
5-700 g. rødbede
Kernerne fra et granatæble
En håndfuld persille

Fremgangsmåde
Tænd ovnen på 180 grader. I en stor skål blandes marinaden og kyllingeunderlårene. Lad det stå på køl i cirka to timer. Vend derefter kyllingeunderlårene på en varm ovnfast pande i lidt smør eller olie, så de får sprødt skind.
Stil panden i ovnen i 20-30 minutter til kyllingen er mør.

Imens kommes alle ingredienserne til fetacremen i en blender og blendes til
en ensartet creme. Hold gerne en lille smule feta tilbage til at drysse over rødbedesalaten.

Rødbederne rives groft og vendes med grofthakket persille og granatæblekerner
og drysses med det resterende feta.

Server kyllingeunderlårene med limebåde og forårsløg.

Velbekomme!

SHOP TILBEHØR

Bitz skål, 12 cm, grå/grøn
69,95 kr.
Bitz salatskål, Ø30 cm, sort/amber
399 kr.
WMF Nordic Profi stegepande, Ø28 cm
499 kr.
Microplane Gourmet rivejern, ekstra groft, stål
249 kr.