Seks sprøde minipizzaer

Seks sprøde minipizzaer med lækker topping

Pizza kan være meget mere end bare ost og skinke. Salling Super guider dig til seks forskellige, smagfulde versioner.

Prøv eksempelvis at toppe din pizza med kantareller, gedeost eller radisser og giv dine smagsløg en ny, lækker oplevelse.

I Salling Super har vi et bredt udvalg af lækre skinker og pølser, som vi skærer friskt, så de er klar til at toppe din minipizza. Prøv fx Sallings egen skinke med bøffelmozzarella eller en pikant salami med jalapeños og spanske oliven.

Kun fantasien sætter grænser for, hvad du kan putte på din minipizza.

Dej til ca. 6 minipizzaer

15 g. gær
3 dl. koldt vand
500 g. tipo 00 hvedemel
1 knivspids salt

TIP: Har du ikke tid til at lave din egen dej, kan du købe Salling Bagerens egne pitabrød, flække dem på midten og bruge dem som pizzabund!

Tomatsovsen

1 dåse flåede tomater
2 hvidløg
Olivenolie
1 løg
1 tsk. tørret oregano
1 tsk. timian
6-7 blade frisk basilikum
Salt og peber

De seks minipizzaer

Den stærke
Tomatsovs
Pikant salami
Frisk jalapeño i strimler
Oliven
Bøffelmozzarella

Den vegetariske
Tomatsovs
Rød peber og løg skåret i strimler og stegt på panden i olivenolie

Den italienske
Tomatsovs
Salling-skinke
Bøffelmozzarella
Lidt frisk timian

Den med tomater
Tomatsovs
Cherrytomater skåret midt over
Bøffelmozzarella
Lidt rucola

Den med kantareller
Sallings hjemmelavede pesto fra delikatessen
Kantareller
Radisser i tynde skiver
Bøffelmozzarella

Den med gedeost
Sallings hjemmelavede pesto fra delikatessen
Kartoffel i tynde skiver
Gedeost
Lidt rucola

Fremgangsmåde

Start med at tænde ovnen på højeste temperatur og placer evt. en bagesten i midten af ovnen.

Rør nu gær ud i vandet i en stor skål og tilsæt salt og hvedemel, mens der røres. Ælt dejen i hånden eller på en røremaskine til den er glat og smidig uden at være klistret. Tilsæt evt. mere mel. Sæt dejen til hævning i mindst en time.

Til tomatsovsen svitses løg og hvidløg i olivenolie. De resterende ingredienser tilføjes og koges kort op. Blend til sidst sovsen med en stavblender.

Dejen rulles ud til ca. seks lige store bunde og toppes med det ønskede fyld. Bag i ovnen i ca. 6-7 minutter til osten er smeltet, eller kanterne er let gyldne.

Velbekomme!​