Perlebygotto med friske ærter og radiser

Perlebygotto med friske ærter og radiser

Salling Super har skiftet den vintertunge risotto ud med bygotto. Her bruger vi perlebyg i stedet for klassiske risottoris, som giver en mindre tung risotto og en anelse mere bid. Vi tilsætter friske forårsærter og radiser for en perfekt forårsret, der både er pæn for øjet og godt for maven.

4 personer
Ingredienser

1 spsk. smør
350 g. perlebyg
2 dl. hvidvin
1 rødløg
2 fed hvidløg
150 g. revet 24 mdr. parmasan
1½ liter grøntsagsbouillon
Peber

1 håndfuld radiser i tynde skiver
250 g. bælgede friske ærter

Ærteskud

Fremgangsmåde
Smelt smørret i en tykbundet gryde og tilsæt finthakket rødløg og hvidløg. Skyl perlebyggen inden det steges af i gryden. Tilsæt hvidvin og lad det fordampe.

Tilsæt derefter den varme bouillon lidt efter lidt, mens du rører rundt. Der skal stadig være bid i perlebyggen, når den er færdig.

Tilsæt nu parmesan og rør rundt. Smag til med peber. Lige inden servering tilsættes 2/3 af ærterne og 2/3 af radiserne.

Server bygottoen i skåle og pynt med de resterende friske ærter, radiser, ærteskud og godt med peber.

SHOP TILBEHØR

Spar 10 kr.
H. Lun Pinot Grigio, Alto Aldige, Italien
109,95 kr.
99,95 kr.
SunBEST Perlebyg, 450 g
22,95 kr.
Spar 109,80 kr.
Muubs The Long skærebræt, 20x70 cm
549 kr.
439,20 kr.
Spar 79,80 kr.
Bitz salatskål, Ø30 cm, sort/amber
399 kr.
319,20 kr.