Nytårstorsk med gulerodspuré

Nytårstorsk med gulerodspuré, baconcrumble og ristede hasselnødder

Skyd nytåret i gang med en farverig forret, som vil imponere dine gæster.

Salling Super guider dig til en enkel og smuk forret med smørstegt torsk fra fiskeafdelingen
serveret på en gulerodspure med crumble af Sallings hjemmerøgede bacon og ristede hasselnødder.

Til 4 personer
Ingredienser:
100 g. torskeloin pr. person
150 g. smør
3 spsk. mel

Gulerodspure:
500 g. gulerødder
½ solohvidløg
25 g. smør
Saften fra en halv citron

Topping:
100 g. ristede hasselnødder
150 g. af Salling Supers hjemmerøgede økologiske bacon
Ærteskud
God olivenolie

Serveres med:
Rodfrugtchips fra Go Pure

Fremgangsmåde:
Skræl gulerødderne og skær dem i grove stykker. Kog dem til de er møre i ca. 15 minutter.
Blend gulerødderne med hvidløg og citronsaft. Tilsæt til sidst smørret og lad det smelte i.
Rør rundt og smag til med salt og lidt peber.

Skær bacon i små stykker og steg dem sprøde på en pande. Lad dem dryppe af på et stykke køkkenrulle.

Få Salling Supers fiskeafdeling til at skære din torsk i stykker af 100 g.
Vend dem i lidt mel og en smule salt. Smelt 150 g. smør på en pande.
Steg torsken, mens du løbende øser smørret over torsken.

Anret 1-2 spsk. gulerodspure på en tallerken og placér torsken ovenpå. Drys med ristede, hakkede hasselnødder og baconcrumble.
Pynt med ærteskud og lidt dråber af en god olivenolie.

SHOP TILBEHØR

Biogan Hasselnødder, økologisk, 500 g
114 kr.
Bitz Gastro frokosttallerken, Ø21 cm, grøn
79,95 kr.
Silverboom Speciel Reserve Chardonnay, Sydafrika
49,95 kr.
Eva Solo Riesling hvidvinsglas, 300 ml
199,95 kr.