Mexicansk inspireret hotdog med grillet ananas

Hotdogs

- mexicansk inspireret med grillet ananas

Ingen sommer uden lækre hotdogs. Salling Super guider dig til en mexicansk inspireret variant med grillet ananas, hjemmesyltede jalapeños og en lækker limedressing. Du finder Salling Slagterens hjemmelavede pølser i køledisken i Salling Super. Vælg gerne en variant med chili.

Servér de lækre hotdogs med pimientos de padrón vendt i lidt olie på en pande for et perfekt sommermåltid.

Ingredienser:

4 hotdogs
Forberedelsestid: 2 timer inkl. sylt
Tilberedningstid: 20 minutter
I alt: 2 timer og 20 minutter

4 smørbagte hotdogbrød, købt eller brug opskriften her.
4 slagter, fx fra Salling Slagteren. Gerne med chili.

Syltede jalapeños, 1 lille glas
4-5 friske jalapeños
1 dl. sukker
1,2 dl. æblecidereddike
½ dl. vand
1 nip salt

Grov salsa
2 tomater
1 rødløg
En håndfuld koriander (kan udelades)
Salt

Lime dressing
2 spsk. creme fraiche, 18 %
3 spsk. mayonnaise, fx Urtekram
Saften fra ½ lime
1 spsk. koriander, finthakket (kan udelades)
Chipotle chili, fx Mill & Mortar
Salt og peber

Derudover
¼ ananas
Friske koriander (kan udelades)

Fremgangsmåde

Hvis du vil bage hotdogbrødet selv, starter du med det. Brug opskriften her.

Syltede jalapeños, 1 lille glas
Kom sukker, æblecidereddike og vand i en gryde. Kog lagen op til sukkeret er opløst. Lad det køle i 5 minutter. Snit jalapeños i ringe og kom i et lille skoldet glas. Hæld lagen over, luk til og stil på køl i mindst 2 timer. De syltede jalapeños kan holde sig ca. 1 måned på køl.

Grov salsa
Snit rødløget fint. Skær tomaterne i små tern. Vend sammen med snittede koriander. Smag til med lidt salt.

Lime dressing
Vend creme fraiche, mayonnaise, koriander og limesaft sammen. Smag til med chipotle chili, salt og peber.

Anretning
Skær ananassen i mindre stykker og grill dem sammen med pølserne. Saml hotdogsene med alt toppingen og afslut med friske koriander. Servér evt. med grillede pimientos de padrón.