Ingefærcookies

Ingefærcookies med valnødder og hasselnødder

Ingen jul uden lækre og sprøde julekager. Disse cookies er helt perfekte med en let krydret smag
af ingefær og sødmen fra vaniljen og den brune farin.

Nyd de skønne ingefærcookies lune sammen med en kop te, eller pak dem fint ind
som værtindegave til en af julens mange fester.

I Salling Super finder du de bedste krydderier fra Mill & Mortar,
som giver kagerne en dejlig smag af ingefær.

Ca. 25 cookies

Ingredienser:
200 g. økologisk smør
200 g. økologisk brun farin fra Biogan
2 økologiske æg
1 bourbon vaniljestang
300 g. hvedemel
1 tsk. natron
1/2 tsk. flagesalt
2 tsk. stødt ingefær fra Mill & Mortar
2 cm. revet, frisk økologisk ingefær
100 g. hakkede hasselnødder
100 g. hakkede valnødder

Fremgangsmåde:
Tænd ovnen på 200 grader.
Pisk smør og brun farin til en ensartet masse. Tilsæt æg, korn fra vaniljestangen, salt og ingefær.
Bland hvedemel og natron i en skål for sig, og vend det herefter langsomt i smørmassen.
Tilsæt til sidst de hakkede nødder.

Sæt en spsk. dej pr. cookie på en bageplade med bagepapir, og bag dem i ovnen
i ca. 9-11 minutter - eller til de er gyldne.

Lad dem køle af på en rist, så de kan blive sprøde.

Find tilbehør

Biogan Valnødder halve, økologisk, 60 g
21,95 kr.
Biogan Hasselnødder, økologisk, 500 g
114 kr.
Spar 100 kr.
Bredemeijer Jing tekande, 1,2 liter, sort
499,95 kr.
399,95 kr.
Spar 80 kr.
Royal Copenhagen Stjerne Riflet Jul krus, 330 ml, 2 stk
399 kr.
319 kr.