Guide: gør børnene vinterklar

Guide: gør børnene vinterklar

Den kolde tid står for døren, og det er ikke for tidligt at gøre børnenes garderober klar til vinter. Vi guider dig til at få fat i de nødvendige og rigtige ting.

Flyverdragt og skisæt

Vi anbefaler en flyverdragt eller et skisæt med masser af gode funktioner, så dit barn kan føle sig godt tilpas hele vinteren. Det er en god idé, at overtøjet både er vind- og vandtæt og samtidig har en god åndbarhed, så barnet kan være ude i alt slags vejr.
Vi forhandler flyverdragter og skisæt fra mærker som Molo, Wheat, Mini A Ture, Didriksons og Hummel.

Jakke

Vi anbefaler en god, varm vinterjakke, som har de samme funktioner som ved flyverdragten. Du kan også supplere med en vinterjakke til pænt brug og anvende flyverdragten i institution eller skole.
Vi forhandler jakker fra Name it, Molo, Mikk-Line, Hummel og Wheat.

Køredragt

Til de små, der endnu ikke er oppe at gå, er det en god idé med en køredragt, som både kan bruges i barnevognen og bilen. Eventuelt en tempereret ulddragt, som altid tilpasser sig barnet.
I Salling finder du køredragter fra mærker som Joha, 808, Name it og Wheat.

Termotøj og regntøj

Til de kølige efterårsdage eller de lidt varmere vinterdage anbefaler vi et godt termosæt. Termosættet kan nemt bruges under et sæt regntøj på de våde dage.
Vi har termotøj og regntøj fra blandt andet Wheat, Celavi og Hummel.

Hue

Vi anbefaler en god varm hue, så dit barn altid kan holde ørene varme. Du kan eventuelt supplere med en lidt tyndere bomuldshue, der kan passe under cykelhjelmen.
I Salling finder du huer fra Racing Kids, Melton, Wheat og andre.

Vanter

Vi anbefaler et par gode, vandtætte vanter, så dit barn kan lege i sneen uden at få kolde og våde hænder. Du kan supplere med en strikvante til køreture.
Vi har mærker som Wheat, Molo, Hummel og Melton i Salling.

Sko og støvler

Vi anbefaler, at du vælger en vinterstøvle med TEX-membran. Det er en funktion, der sørger for, at vinterstøvlen både er åndbar og vandtæt. En af fordelene ved en god vinterstøvle er, at den støtter og sidder bedre på dit barns fod.
Som supplement anbefaler vi en termostøvle til de dage, hvor der er meget mudder og sjap.
Du finder støvler fra blandt andet Ecco, Bisgaard, Angulus, Bundgaard, Aigle og Cph kids i Salling.

Imprægneringsspray eller vask

Vi anbefaler, at du løbende imprægnerer dit vinterovertøj og fodtøj.
Til overtøjet kan du enten vælge at pletimprægnere med en god spray på de områder, der slides mest - såsom skuldre, knæ og numse, eller du kan vælge at indvaske imprægneringen med en Wash in proof.

Til dit fodtøj anbefaler vi en god spray, der kan anvendes til både skind, tekstil samt TEX membraner, som kan bruges løbende.
*Hvis du køber/vælger en sko med TEX membran, må imprægneringen ikke indeholde silikone.