Forførende tapas fra Salling Super

FORFØRENDE TAPAS FRA SALLING SUPER

Inviter venner og familie til hygge på terrassen med alverdens lækkerier og specialiteter. I Salling Super finder du alt til det overdådige tapasbord.

Hos delikatessen finder du masser af lækkerier. Prøv blandt andet de lufttørrede skinker fra Italien og Spanien – og husk, du kan få skåret og afmålt lige den mængde, du har brug for.

Prøv også det store udvalg af vildt fra Rævhede. Alle Rævhedes produkter er produceret efter gammeldags håndværksmæssige principper og af bedste kvalitet – fx dådyrsspegepølse med timian og vildt rullepølse.

Skal det være nemt og hurtigt, så snup en hjemmelavet tapasbakke til to personer med pålæg fra Rævhede. Den koster kun 129,- pr. bakke.

Vi har også et stort udvalg af alverdens tilbehør. Prøv eksempelvis delikatessens hjemmelaede pesto med grillede peberfrugte og salte røgede mandler. Du finder også oliven, tapenader, aioli, syltede rødløg, nøddeblandinger og meget mere.

Besøg også osteafdelingen hvor du finder en verden af smagfulde oste fx små gedeoste, fransk comté og faste schweiziske oste.

I vinafdelingen har vi masser af skønne italienske vine – blandt andet fra Toscana, Verona og Pimonte. På tapasbordet er vine fra Toscana særdeles velegnet til skinke, mens Veronas vine egner sig godt til oste og Pimonte-vine til vildt.

Til tapas anbefaler vores vinekspert Groppello fra Avanzi i Italien.