Den bedste iskaffe

Den bedste iskaffe

Hvem elsker ikke at lade sig køle ned af den iskolde, smagfulde kaffe med et sødt twist?

Salling Super guider dig til den bedste iskaffe. Den er selvfølgelig lavet på bønner fra den smagfulde Salling Kaffe.

Vi anbefaler at nyde den med en af vores varianter af kaffesirup fra Nicolas Vahé.

Her i opskriften er mælken steamet, inden den tilsættes – det giver nemlig en ekstra cremet iskaffe. Du kan bruge præcis den mælk, du ønsker. Prøv eksempelvis at lave iskaffen på havremælk, der tilføjer en speciel sødme.

Til et stort glas:
Ca. 1 dl afkølet stærk kaffe
2 dl steamet mælk
1 håndfuld isterninger
3 tsk. kaffesirup (vi har brugt gingerbread-sirup fra Nicolas Vahé)
1 nip havsalt

Hæld isterningerne i et stort glas og tilsæt kaffen efterfulgt af kaffesirup og salt. Steam mælken og hæld den over.

For en ekstra lækker udgave kan du udskifte siruppen og isterningerne med to skefulde vaniljeis – så er der ikke et øje tørt.

TIP: Bryg evt. en stor kande kaffe og stil den på køl, så du kan lave din iskaffe endnu hurtigere næste gang.