Cookie-sandwich med italiensk is og chokolade

Cookie-sandwich med italiensk is og chokolade

Forkæl gæsterne med denne lækre cookie-sandwich med en midte af Italiensk is fra GROM, der smager akkurat som gik du rundt i Italiens snævre brostensbelagte gader.

Afslutningsvist har vi dyppet herligheden i chokolade fra Valrhona, ligesom du også finder stykker af både mørk og hvid chokolade i den sprøde cookie.

En perfekt dessert til en sommeraften på terrassen

Ca. 8 stk.

Ingredienser
2 æg
170 g. smør
1 Rapunzel vaniljestang
200 g. brun farin
250 g. økologisk hvedemel
1 tsk. natron
50 g. mørk Valrhona chokolade
50 g. hvid Valrhona chokolade
50 g. hasselnødder

Jordbær, stracciatella og chokolade is fra GROM

Chokoladeovertræk
170 g. mørk Valrhona chokolade

Fremgangsmåde
Alle ingredienser skal være stuetempererede. Tænd ovnen på 170 grader.

Pisk forsigtigt smør, brun farin, kornene fra en vaniljestang og æggene sammen til en luftig masse. Bland natron og hvedemel sammen og vend det i smørmassen. Hak chokolade og hasselnødder groft og vend det hele sammen.

Kom små kugler af ca. ½-1 spsk. af cookiedejen på en bradepande og bag dem ca. 12 minutter. Lad dem køle af på en rist.

Kom nu et par spiseskefulde is på en cookie og fordel det forsigtig ud i et jævnt lag. Læg ”cookie-låg” på . Fortsæt til der ikke er flere cookies tilbage. Stil is-sandwichene i fryseren til det hele har sat sig.

Imens smeltes chokoladen over vandbad. Dyb nu halvdelen af hver sandwich i chokoladen og lad det størkne. Is-sandwichene opbevares på frys indtil servering.

Velbekomme!