Balsamico-marinerede jordbær med pistacieis

Balsamico-marinerede jordbær med pistacieis

Ingredienser

Antal: 4 personer

Marinerede jordbær

350 g friske danske jordbær, skåret i kvarte
3 spsk. balsamicoeddike, fx Lie Gourmet
2 spsk. sukker
en lille håndfuld mynte, finthakket
friskkværnet peber

Derudover

pistacieis, fx Ryå is
grofthakkede usaltede pistacienødder
mynte til pynt

Sådan gør du

Marinerede jordbær

1. Skær jordbærrene i kvarte og kom dem i et skoldet glas.
2. Tilsæt sukker, balsamico og mynte og krydder med lidt friskkværnet peber.
3. Sæt låg på og lad dine jordbær trække på køl i ca. en time.

Servering

1. Kom to kugler pistacieis i en skål sammen med dine marinerede jordbær. Pynt med pistacienødder og mynte.

Velbekomme.