Spændende grillspyd med svinemørbrad


Ingredienser
Grillspyd med svinemørbrad
Grillspyd
- 400 g oksemørbrad (gerne marineret)
- 12 blommetomater
- 2 store rødløg
- 1 squash
- 12 stk. brune champignon
- 12 stk. nye danske kartofler (kogte)
Marinade
- 3 håndfulde friske krydderurter (fx persille, basilikum, rosmarin, persille)
- 2 fed hvidløg
- ½ citron (saft herfra)
- 6 spsk. god olivenolie
- salt og peber
Sådan gør du
Marinade
Start med at hakke krydderurterne fint. Kom dem derefter i en skål sammen med presset hvidløg, citronolie, citronsaft, salt og peber. Rør rundt.
Grillspyd
Start med at koge kartoflerne møre i letsaltet vand. Snit derefter grøntsagerne i mundrette stykker. Skær efterfølgende kødet ud. Fordel grøntsager og kød på dine spyd og pensel med din marinade. Krydder med salt og peber.
Grill dine spyd i ca. 15 minutter, eller til kødet er gennemstegt og grøntsagerne har fået grillstriber. Husk at vende dem undervejs!
Velbekomme